Site de matrimoniale cu servicii de dating online si intalniri personalizate, exclusiv pentru relatii serioase, casatorie intre femei & barbati din Romania si din strainatate.

Intalniri personalizate prin agentie de matchmaking

Cea mai cunoscuta agentie de matchmaking din Romania, propune intalniri matrimoniale personalizate celor care cauta un partener serios pentru o relatie pe termen lung, casatorie.

Site de matrimoniale pentru femei si barbati

Cupidon.ro este locul in care iti poti gasi perechea. Cauti o relatie pe termen lung? Trebuie sa te inscrii pe acest site de matrimoniale si dating online. Femei singure si barbati singuri cauta relatii de dragoste. Cupidon este un site de soclializare care promoveaza relatiile sentimentale dintre oameni. Putem sa ne indragostim de cineva oricand, fara a sa stim de ce. Alegerile noastre, sau poate ale lui Cupidon sunt misterioase uneori inexplicabile. Pe acest site de dating online este permisa inscrierea femeilor & barbatilor care doresc o relatie de dragoste. Ideal ar fi duca la casatorie, dar nu este obligatoriu. Doua persoane, un barbat si o femeie, pot alege sa convietuiasca impreuna un an, doi ani, chiar toata viata fara sa se casatoreasca.

Cupidon.ro - Matrimoniale si Dating online

Singuratea te apasa ? Nu ai timp sa cauti un partener de viata? Adauga anunturi matrimoniale cu poze si poti intalni dragostea. Ingrijeste-te de sentimentele tale, deoarece viata este scurta si nu este bine ca omul sa fie singur! Administratorii de la Cupidon.ro nu permit publicarea anunturilor provenite de la femei / barbati care presteaza relatii sexuale contracost. Prostitutia este ilegala.

Cupidon.ro incurajeaza libera exprimare a sentimentelor si respectul fata de ceilalti membri inscrisi. Nu acceptam anunturi care au un continut vulgar, violent, ilegal sau care incita la ura. Pozele din anunturile matrimoniale trebuie sa fie decente, reale, vesele si fara ochelari de soare.

Cauta o femeie - un barbat. Cauta perechea

Cauta iubirea, jumatatea printre mii de anunturi matrimoniale gratuite pentru femei & barbati romantici. Cupidon.ro nu este un site pentru adulti - pentru relatii intime, ci pentru relatii pe baza de sentimente: prietenie, flirt, casatorie. Va recomandam sa luati masurile necesare pentru prezervarea intimitatii, securitatii si a confortului personal. Desi dragostea este oarba, va sfatuim sa acordati o atentie sporita relatiilor online, sa va ganditi de doua ori inainte de a fixa o intalnire reala cu un barbat ori cu o femeie cunoscuta pe internet. Proprietarul site-ului cupidon.ro nu isi asuma nici o responsabilitate care ar putea rezulta direct sau indirect din folosirea site-ului intrucat, nu verificam identiatea majoritatii membrilor, nici nu avem posibilitatea sa certificam realitatea datelor.

Cei mai noi membri