Castiga bani online ca afiliat - Cupidon.ro

  • Inscrie-te ca afiliat al site-ului de matrimoniale Cupidon.ro si poți câștigă bani online sub forma de comision din plățile realizate de persoane care acceseaza linkul tau de afiliat, care se înscriu si cumpara un abonament.

Cum functioneaza afilierea?

  • Imediat dupa ce te vei inscrie gratuit in programul de afiliere apasand pe butonul de jos, iti vom atribui automat un link unic de afiliat - exemplu https://www.cupidon.ro/?ref=1 pe care il poti adauga in discutii pe forumuri, pe facebook, twitter, pe blogul sau site-ul tau personal, etc. Linkul personal de afiliat va fi afișat public. Optional ar fi bine sa adaugi o descriere a serviciilor noastre ca sa incurajezi cat mai multe persoane sa apese pe acel link si implicit sa cumpere un abonament.
  • Cand cineva apasa pe linkul tau de afiliat, va fi directionat catre site-ul nostru iar activitatea acelei persoane va fi monitorizata automat de programul nostru de afiliere. Daca acea persoana va cumpara un serviciu oferit de agentia matrimoniala iti alocam in cont 15% din suma platita. Exemplu: un client apasa pe linkul tau de afiliat gasit intr-un grup de matrimoniale pe Facebook, este redirectionat automat si se inscrie pe Cupidon.ro, achita un serviciu matrimonial personalizat in valoare de 500 euro, tu primesti 75 euro in contul de afiliat. Efectuam plata catre tine dupa 30 de zile, prin paypal - transfer bancar, cand vei avea minimum doua plati in cont si un comision de minim 100 euro.

Avantajele afilierii

  • Inscrierea si folosirea e gratuita
  • Ai raport de vanzari in timp real
  • Rată înteresanta a conversiei
  • Ai suport tehnic 100% gratuit
  • Garantam plata comisioanelor


Doresti sa te inscrii ca afiliat ?

  • Sa incepem. Dureaza 2-3 minute. Apasa pe butonul de inscriere de mai jos. Accesare siteului nostru prin intermediul linkului de referal unic care iti va fi atribuit de sitemul de afiliere, va transmite un cookie care va contine ID-ul tau de afliat si care va fi memorat de calculatoarele care il acceseaza. Asadar chiar daca vizitatorii trimisi prin linkul tau de afiliat vor cumpara un abonament mai tarziu, sistemul iti va atribui un comision din suma platita de cumparator.

Atentie:

1. Inscrierea ca afiliat este separata de inscrierea ca beneficiar al serviciilor siteului Cupidon. Daca doresti sa te inscrii ca afiliat si sa castigi un comision din promovarea serviciilor noastre si din abonamentele care vor fi cumparate de catre persoanele care acceseaza pentru prima data siteul prin linkul tau de afiliat, apesi pe butonul de inscriere de mai jos. Ulterior pentru gestionarea contului de afiliat, accesezi linkul Afiliaza-te (jos pe orice pagina), ajungi pe aceasta pagina si apesi pe butonul Conectare de jos.

2. Daca doresti sa te inscrii ca membru pentru a cauta o relatie & perechea potrivita, inscrierea se face accesând butonul de Inscriere - Conectare din partea de sus a oricarei pagini. Desigur daca doriti puteti face doua conturi, (un cont de afiliat si unul de membru) insa gestionarea lor se va face separat, ca sa nu amestecam lucrurile. Daca ai alte intrebari ne poti suna la 0740.800.800 sau direct pe Whatsapp link in rubrica Contact.