Cupidon este cea mai cunoscuta agenție matrimoniala din România si faciliteaza exclusiv relatii de dragoste pe termen lung in vederea casatoriei, in tara si in străinătate. Cupidon este probabil cel mai sigur si mai serios site de matrimoniale pentru femei si barbati din Romania care cauta întâlniri și relații de lunga durata.

Garantam seriozitate si implicare activa in activitatea de matchmaking. O agentie matrimoniala, prin contract de curtaj matrimonial, are o obligatie de mijloace vis-a-vis de clienti, adica se angajeaza sa depuna eforturile rezonabile pentru a ajunge la un rezultat bun in demersul de facilitare a unor intalniri serioase intre femei si barbati.


Cupidon este un Personal Dating Brand, un site de dating si o agentie matrimoniala serioasa cu servicii online si offline. Desi exista o asemanare intre un site de matrimoniale si o agentie matrimoniala, abordarea si modul de funcționare difera. Pe ambele tipuri de site-uri vei putea adauga si gasi anunturi matrimoniale de genul: caut o femeie, caut un barbat, caut o relatie serioasa, caut jumatatea, caut perechea etc. Diferenta principala consista in faptul ca intr-o agentie matrimoniala poti beneficia, dupa plata onorariilor, de servicii personalizate si de un sprijin real din partea agenției pentru a cauta, a verifica si a intalni persoane potrivite pentru o relatie serioasa. Membrii unei agentii matrimoniale trebuie sa indeplineasca niste conditii stricte, exemplu: sa nu fie deja casatoriti, sa nu caute aventuri, sa aiba un nivel bun de educatie, sa lucreze, sa nu fi fost urmariti penal, sa nu aiba vicii grave, sa nu fie violenti, etc. Majoritatea celor inscrisi dar in special barbatii & femeile pe care vi-i recomandam telefonic, au fost întâlniți/ întâlnite personal de noi.

O etapa importanta este intalnirea reala, personala si individuala intre membrii inscrisi in agentie. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, repetam, membrii trebuie sa indeplineasca unele conditii :

 • persoane singure in cautarea unor relatii serioase
 • sinceritate, seriozitate, respect, normalitate
 • disponibilitate, amabilitate, educatie, bun simt
 • contact regulat intre agentie si membrii inscrisi.

Ce servicii propunem ?

Agentia Cupidon propune doua tipuri de servicii matrimoniale.

agentie matrimoniala
  A. corespondenta online, fără implicarea directa si personalizata din partea agentiei
  B. corespondenta online + implicarea agenției prin recomandări si căutări personalizate

Accesul la corespondenta online si serviciile matrimoniale personalizate nu sunt gratuite. Onorariile Agentiei Cupidon le puteti consulta aici: cat costa serviciile agentiei matrimoniale.

Noii membri pot contacta gratuit membrii care au achitat un abonament;

Costul abonamentelor pentru bărbați si femei este calculat in functie de durata de acces si de modul de implicarea al agentiei.


Inscrirea. Site de matrimoniale, agenție matrimoniala

Va inscrieti in agentia matrimoniala CUPIDON apasand sus pe cuvantul Inscrire. Profilul împreună cu fotografia dvs pot fi private (văzute numai de membri) sau publice(vazute de oricine), alegand optiunea aferenta in momentul înscrierii sau ulterior aici. Completati formularul de inscriere in 3 pasi. Scrieti in profil cat mai multe detalii despre dumneavoastra. Un profil slab completat sau cu date false va fi sters. Inscrierea este gratuita pentru oricine insa nu toate inscrierile vor fi acceptate. Verificam datele si este posibil sa va contactam pentru anumite detalii. Primiti de la noi un link de activare pe adresa de mail comunicata la inscrire. Apasati pe link-ul din mail pentru a confirma inscrierea in cadrul agentiei matrimoniale. Dupa inscrire puteti cumpara un abonament si astfel puteti trimite mesaje private pe site. Nu uitati sa adaugati fotografii suplimentare. Inainte sa apara pe site, in decurs de maxim 3 zile, pozele sunt verificate manual de un administrator.


Confidentialitatea datelor. Viata privata

Nu ezitati sa va inscrieti pe acest site. Cupidon respecta viata privata a membrilor si garanteaza confidentialitatea datelor introduse la inscriere. Accesul la informatiile personale (nume real,telefon, adresa) este automat confidential. In unele cazuri, cu acordul dvs prealabil, putem sa transmitem numarul dvs de telefon. In plus, atat profilul cat si pozele dvs pe site pot deveni confidentiale si facute vizibile numai pentru membrii inscrisi in agentie. Aceasta optiune o puteti alege, dupa ce va inscrieti pe site, in rubrica Setari profil - Confidentialitate


Concretizarea intalnirilor matrimoniale

Dupa ce persoanele se cunosc online, trebuie sa se cunoasca si offline. Majoritatea intalnirilor personale au loc in Romania. Barbatii din strainatate vin in tara, la Bucuresti, uneori si in alte orase, acolo unde agentia a fixat intalnirea dupa ce s-a consultat cu dumneavoastra. In unele cazuri, la prima intalnire, este necesara/ceruta prezenta unui reprezentant din partea agentiei care va decontracta momentul si care asigura traducerea daca este nevoie. Matrimoniale. Femei Singure care cauta Perechea Potrivita.

  Bine de stiut:

  Numarul de telefon pe care il completati in momentul inscrierii nu se afiseaza public pe site si nu-l transmitem nimanui. *** Nu preluam anunturi matrimoniale prin telefon, decat daca va abonati. Numarul nostru este 0040 740 800 800, intre orele 10-19. *** Cerem si oferim seriozitate maxima in cadrul demerusurilor de cautare. Excludem categoric facilitarea relatiile de scurta durata. *** Nu toleram nicio atitudine care sa fie contrara bunelor moravuri sau contrara legilor in vigoare. Se iau masuri pentru orice abuz. *** Daca intentionati sa calatoriti in strainatate pentru a intalni un barbat cunoscut pe site-ul nostru, ar fi bine sa ne cereti o parere. *** Nu toate persoanele care apar pe site sunt verificate de Agentia Cupidon.

  Inscrierea este libera *** Membrii siteului sunt unicii responsabili pentru pozele si detaliile adaugate de ei. *** Desi zilnic eliminam profile care încalcă termenii si condițiile siteului, nu este exclus sa descoperiti profile noi ori detalii care va pot afecta emotional. In acest sens va cerem scuze si va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. ***Ducem o lupta activa impotriva profilelor false pe care le blocam si le afisam in pagina anti-scam pentru a va proteja si a descuraja acest fenomen.

  Este interzis sa contactați / întâlniți membrii agenției pentru rezolvarea unor probleme personale de genul: "am nevoie de bani ca a murit ... bunica, ca este bolnav copilul, ca trebuie sa plătesc chiria, ca .... vin la tine dar trimite-mi bani pentru biletul de avion, plus bani de cheltuiala, etc." Agenția Cupidon a scris un mic ghid care va explica cum sa va feriți de escrocii sentimentali.

  Istoricul agentiei matrimoniale

  Agentia are la baza o relatie care a luat nastere pe internet in ianuarie 2008 si s-a concretizat in iulie 2009 printr-o casatorie fericita intre Raluca din Targoviste si Ionut din Bruxelles. In februarie 2013, s-a născut primul nostru copil, Andrei. In luna august 2015 s-a nascut al doilea copil, David Ionut. Pentru noi familia are un rol deosebit de important. Prin urmare, in cadrul serviciilor personalizate tratam cu maxima seriozitate fiecare dosar.

  Pagina actualizata pe 26 ianuarie 2021.

  Tags: Agentia Cupidon, Relatii serioase, Cupidon Matrimoniale

  Cupidon.ro - Primul site de matrimoniale din Romania propune întâlniri între bărbați și femei singure, pentru relații de lungă durată și căsătorie. Agenția Cupidon oferă servicii de dating online si servicii de matchmaking personalizate axate pe selectivitate și confidențialitate.