Luptam impotriva inselatoriilor, escrocheriilor sentimentale

Profile false. Escroci sentimentali blocati de Cupidon.ro

Această pagină este dedicată informării publicului despre pericolele înșelătoriilor practicate de escrocii sentimentali pe siteurile de matrimoniale. Cupidon.ro adoptă o abordare proactivă pentru a preveni si a bloca din timp actiunile escrocilor din Romania si din Strainatate. Activitatea noastră anti-înșelătorie (anti-scam) este axată pe următoarele domenii:
1: Avertisment pentru victime
2: Educație anti-înșelătorie
3: Momeala folosita de escroci
4: Raportarea înșelătoriei
5: Participarea activa la activitatea anti-înșelătorie
6: Anti fraudă, in colaborare cu autoritatile locale.Daca ati descoperit pe site-ul nostru vreun escroc sau daca ati fost inselat(a) de cineva din Romania sau din strainatate, va rugam sa ne contactati cu detalii prin formularul de Contact

Doriti sa organizam pentru dumneavoastra intalniri personalizate cu domni / doamne esclusiv pentru o relatie de durata va stam la dispozitie. O discutie va fi intotdeauna gratuita si fara angajament. Pentru a cauta profile cu poze, apasati aici pe: Formularul de cautare sau pe Whatsapp.


Barbat din Strainatate. Matrimoniale

Recomandare Speciala

Agentia Cupidon il recomanda pe Bruno, un domn distins din Elvetia care cauta o domnisoara pentru casatorie. Apasati pe fotografie pentru detalii.


Barbat din Strainatate. Matrimoniale