anunturi matrimoniale. barbati cauta femei. femei cauta barbati

Anunturi Matrimoniale

Inscrie-te sa intalnesti femei & barbati

Profilul tau poate fi Confidential
Anunturi Matrimoniale

La inceput prin anul 2000, Cupidon.ro - era un site de anunturi matrimoniale iar ulterior a devenit un site de dating online si o agentie matrimoniala. Matrimoniale - femei si barbati cu poze din Romania si strainatate. Anunturi matrimoniale, fete si baieti online, chat, bloguri. Cupidon nu e doar un business. E o experienta reusita împărtășită persoanelor singure care isi cauta sufletul pereche. Agentia Cupidon are la baza o poveste de dragoste inedita intre Ionut si Raluca: s-au intalnit online pe cupidon.ro, si-au unit destinele prin casatorie si formeaza o familie fericita. Impreuna promoveaza relatiile serioase, casatoria + familia. Numar de telefon 0740.800.800.

Siteul Cupidon propune un serviciu ca site de matrimoniale online si un serviciu de intalniri personalizate ca agentie de matchmaking. Cupidon - o agenție matrimoniala din Romania care faciliteaza exclusiv intalniri pentru relatii de dragoste de lunga durata, eventual casatorie.

In mitologia clasica, Cupidon era zeul dorintei, al iubirii, al atractiei si al afectiunii. Cupidon, fiul lui Jupiter si al zeitei Venus era reprezentat in chipul unui tanar cu aripi. El inspira iubirea in sufletele oamenilor cu ajutorul sagetilor trimise cu arcul de care nu se despartea. CUPIDON, expert in gasirea sufletului pereche, va prezinta barbati si femei singure.
Anunturi matrimoniale serioase

Agentia Cupidon face cautari si verificari, recomanda si propune clientului persoane compatibile care corespund preferintelor sale. Cand cauti o relatie serioasa te simti in siguranta cand stii ca cineva din cadrul unei agentii matrimoniale cu experienta de peste 18 ani in matchmaking, a intalnit si a verificat in prealabil identitatea, starea civila si alte informatii ale persoanei cu care urmeaza sa te intalnesti. In comparatie cu un site de dating online pe Cupidon.ro intalnirile pot fi sigure.

La agentiile matrimoniale fac apel domni respectabili ori doamne distinse care au un statut socio-profesional bine definit, o educatie aleasa, oameni de afaceri, avocati, medici, arhitecti, profesori, profesionisti din sectorul corporativ sau din sectorul public, cu un venit peste medie, persoane serioase din Romania si din strainatate, care sunt in cautarea unui partener de viata compatibil.

Inscrierea e gratuita. Accesul la corespondenta online incepe de la 10 euro/luna. Poti beneficia de intalniri gratuite daca un membru abonat doreste sa te intalneasca! Daca tu ne soliciti intalniri personalizate, onorariul incepe de la 3500 lei / 12 luni. Detalii suplimentare in rubrica abonamente.