Dóre

Barbat 29 ani din Turda

Dóre ID 42051

Ultima conectare din Romania
Eu sunt:
Barbat 
La matrimoniale caut:
Femeie 
Varsta mea:
29
Localizare:
Turda, Cluj, Romania
Descriere
Inaltime:
1.83m 
Greutate:
56 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi caprui 
Culoarea parului:
Saten deschis 
Viata personala
Situația matrimonială:
Necasatorit(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

M-aş descrie ca fiind o persoană finuţă, atât la fizic cât şi la caracter, într-o perpetuă adolescenţă într-un fel sau altul, cu o carcasă dură care dă impresia de personalitate rece, distantă şi insensibilă, dar sub care se ascunde o fire emotivă, delicată, deosebit de afectuoasă cu persoanele de care ajung să mă ataşez emoţional, ceea ce se poate întâmpla destul de repede, şi probabil firavă.

Ador să călătoresc şi să descopăr locuri şi oameni noi, îmi plac muzeele, arta clasică, natura şi sportul. Ştiinţa m-a fermecat încă din copilărie, astronomia rămânând cea mai mare pasiune a mea. Maşinile şi condusul sunt un alt hobby de-al meu. Pun destul de mare accent pe ordine în viaţă, de la hainele din dulap şi vesela din bucătărie, până la lucrurile, vegetaţia şi aranjamentele ornamentale din curte.

Multă vreme am fost convins de faptul că pot trăi bine-mersi singur, fără prieteni şi fără iubită, ocupându-mi timpul şi extrăgând satisfacţie intelectuală din lucrurile care mă pasionează, de unul singur, dar am ajuns să văd şi să simt existenţa mea ca fiind una lipsită de sens fără o fată în viaţa mea.

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Nu stiu daca vreau copii 
Zodia:
Berbec 
O persoana:
educata, respectuoasa, romantica, tandra, cu simtul umorului, dinamica, activa 
Pasiuni:
Arta, cultura, Iesirea la restaurant, Gradinaritul, Ascult muzica, Fac sport, gimnastica, Calatoriile, Shopping 
Viata profesionala
Nivel de studii:
Liceu 
Domeniul de activitate:
Transporturi 
Limbi vorbite:
Engleza, Romana 
Caut o relatie serioasa
Perechea potrivita. Preferinte:

Fata potrivită ar fi una delicată, gingaşă şi afectuoasă...drăgăstoasă. Dacă ar avea şi o latură puţin mai "explozivă", care să-i condimenteze caracterul cu umor şi o afinitate pentru călătorii şi escapade, ar fi şi mai bine.

Vârsta ideală ar fi între 18 şi 30 de ani. Eu având un caracter copilăros din anumite puncte de vedere, cred că aş avea mai multe şanse să găsesc perechea potrivită în rândul persoanelor mai tinere cu câţiva ani decât mine, decât în rândul celor mai în vârstă.

Din moment ce eu sunt subţire şi "adolescentin" în ce priveşte fizicul, prefer ca o eventuală pereche să fie şi ea din aceeaşi categorie, o fată slim, nu neapărat slabă. În ce priveşte înălţimea şi greutatea, nu am preferinţe stricte, deşi aş prefera să nu fie mai înaltă decât mine, undeva la 1,83. Nici studiile nu mă interesează câtă vreme are un nivel intelectual situat în mod categoric deasupra nivelului caracterizat de manele, "las fierbinţi" şi cocktailul obţinut prin mixarea unor poze sau desene în care apar peisaje, flori sau unicorni, cu selfie-uri şi citate filosofice despre viaţă, copiate de pe internet.

Din motive de "rezonanţă culturală", aş prioritiza persoanele din zona Ardealului (în sens larg, cu tot cu Banatul, Maramureşul etc.), dar câtă vreme persoana corespunde preferinţelor mele, nu mă deranjează deloc dacă e din altă regiune sau din altă ţară. Ocupaţia de asemenea nu mă interesează, câtă vreme fata fie lucrează, fie studiază, fie se pregăteşte de una sau de cealaltă.

Varsta pe care o caut:
De la 18 Pana la 30 de ani.
Doresti sa faci cunostinta cu
Dóre
, un barbat singur de 29 ani din Turda, Romania?
Inscrie-te - sau - Conecteaza-teMatrimoniale Barbati din Romania

Matrimoniale Barbati din Cluj