Greenlan

Barbat 59 ani din Bucuresti

Greenlan ID 31340

Ultima conectare din Olanda
Eu sunt:
Barbat 
La matrimoniale caut:
Femeie 
Varsta mea:
59
Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Descriere
Inaltime:
1.85m 
Greutate:
78 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi verzi 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Situația matrimonială:
Vaduv(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

Am oa doua șansă să-mi găsesc dragostea adevărată și cineva să se bucure de a doua jumătate a vieții mele. Sunt o persoană foarte fericită care iubește a lui carieră, prieteni și familie. Dacă, eu sunt destul de norocos să găsesc un partener pentru a se bucura de el, mă simt foarte binecuvântat. Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis. Familie, prieteni și dragoste!

Mi sa spus că farmecul meu este în sensul meu de umor. Râsul este o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul. Îmi place în aer liber. Îmi place sportul, încercați să rămâneți activ și să vă bucurați de un timp minunat cu prietenii și familia. Îmi plac vinul bun, mesele fine, filmele și concertele. Căut regina care vrea să fie iubită și gata să iubească din toată inima, cineva cu un fundal educațional bun, dar care are atitudine tânără și distractivă față de viață, ar trebui să fie distractiv și energic, care se bucură de un stil de viață sănătos. Vârsta și distanța nu reprezintă o problemă, ceea ce contează este găsirea unui partener compatibil potrivit. Pot să merg la orice distanță să o găsesc.

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Nu stiu daca vreau copii 
Zodia:
Capricorn 
O persoana:
educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Imi place sa dansez, Familia, prietenii, Sanatatea, Miscarea, Ascult muzica, Urmaresc filme, Imi place sa citesc, Teatrul sau Opera, Ma uit la TV 
Viata profesionala
Nivel de studii:
Studii postuniversitare 
Domeniul de activitate:
Tehnica, Stiinte, Inginerie 
Limbi vorbite:
Engleza, Germana, Romana 
Caut o relatie serioasa
Perechea potrivita. Preferinte:

Căut o relație reală, romantică, pasională și intimă cu o femeie specială, o femeie profund sensibilă și profund inteligentă, sănătoasă, deschisă, disponibilă din punct de vedere spiritual și emoțional.

Varsta pe care o caut:
De la 37 Pana la 69 de ani.
Doresti sa faci cunostinta cu
Greenlan
, un barbat singur de 59 ani din Bucuresti, Romania?
Inscrie-te - sau - Conecteaza-teMatrimoniale Barbati din Romania

Matrimoniale Barbati din Bucuresti