lia.lia15

Femeie 27 ani din Sibiu

lia.lia15 ID 31148

Ultima conectare din Germania
Eu sunt:
Femeie 
La matrimoniale caut:
Barbat 
Varsta mea:
27
Localizare:
Sibiu, Sibiu, Romania
Descriere
Inaltime:
1.60m 
Greutate:
55 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi albastri 
Culoarea parului:
Blond 
Viata personala
Situația matrimonială:
Necasatorit(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

Pentru a iubi pe bună dreptate este să iubeşti ceea ce este ordonat şi frumos într-un mod educat şi disciplinat.

Fumat:
Fumez zilnic 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Da, intrucat iubesc copiii 
Zodia:
Rac 
O persoana:
ambitioasa, curajoasa, educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Serviciile comunitare, Activitatile culinare, Obiectele Artizanale, Imi place sa dansez, Familia, prietenii, Gradinaritul, Ascult muzica, Urmaresc filme, Fotografiatul, Imi place sa citesc, Teatrul sau Opera, Calatoriile, Altruismul, Shopping 
Viata profesionala
Nivel de studii:
Postliceala 
Domeniul de activitate:
Constructii, Comert 
Limbi vorbite:
Engleza, Romana 
Caut o relatie serioasa
Perechea potrivita. Preferinte:

Bărbatul ideal este bărbatul animat de un ideal cît mai înalt. Bărbatul ideal este creativ, încrezător, plin de vigoare, mereu vertical, abordînd cu respect provocările vieții. Bărbatul adevărat știe mereu ce are de făcut, el nu cunoaște plictiseala, nehotărîrea, autocompătimirea. El este capabil să se ridice după orice cădere. Bărbatul puternic este non-conformist, dar nu teribilist.

Este în stare să spargă constrîngerile prostești și nesănătoase ale mimetismului social, oferind în loc o viziune mai largă și mai sănătoasă pentru dezvoltarea tuturor. Un bărbat adevărat nu merge doar pe căi bătătorite. Dacă își cunoaște bine ținta, mereu focalizat asupra ei, își poate croi propriul drum. Ca bărbați avem nevoie să urmăm cu tot sufletul un ideal cît mai nobil, să avem un scop în viață pe care să-l urmăm cu consecvență, să fim mai mereu animați de aspirații înalte.

Fiecare pe nivelul lui, trebuie să urmărească în primul rînd să-și depășească limitele, să se cunoască mai bine și să se transforme într-un om din ce în ce mai bun, eliminînd influența emoțiilor perturbatoare din sufletul său cum ar fi: gelozia, furia, lăcomia, orgoliul și celelalte care mai bîntuie prin lume.

Varsta pe care o caut:
De la 24 Pana la 29 de ani.
Country:
Germania
Doresti sa faci cunostinta cu
lia.lia15
, o femeie singura de 27 ani din Sibiu, Romania?
Inscrie-te - sau - Conecteaza-teMatrimoniale Femei din Romania

Matrimoniale Femei din Sibiu