Afla unde poti cauta partenerul potrivit

Afla unde poti cauta partenerul potrivit

Persoanele necasatorite si neimplicate inca intr-o relatie stabila se plang uneori ca nu-si gasesc pe cineva potrivit pentru ele. Cautarea si gasirea unei partenere sau a unui partener potrivit pentru o relatie de durata, nu este simpla. Barbatii si femeile singure nu ar trebui sa se ingrijoreze prea mult deoarece cine cauta, isi gaseste perechea.


Unde intalniti cat mai multi oameni? In cautarea unui partener compatibil, trebuie sa va programati suficient timp si efort pentru gasirea acelei persoane. Mai intai, intalniti cat mai multi oameni posibil. Iata cateva moduri caracteristice de a intalnii parteneri compatibili:In liceu sau la colegiu.

La locul de munca.

Prin intermediul prietenilor sau familiei.

La club, practicand un sport sau o anumita activitate.

La biserica.

Prin Internet, printr-un anunt persoanal sau apeland la serviciu de matrimoniale.

Intr-un bar sau la o petrecere.

In urma unei intalniri intamplatoare.

Cum ar trebui sa cunoasteti o persoana ... necunoscuta


Exista cateva elemente fundamentale pe care trebuie sa le studiati cu atentie cand intalniti o persoana necunoscuta. Printre acestea se numara:Intelectul. Ar trebui sa fiti suficienti de inteligenti unul pentru altul.

Emotia. Ar trebui sa impartasiti aceleasi valori / sentimente de iubire.

Munca. Ar trebui sa aveti etici similare la locul de munca.

Familia. Ar trebui sa va acceptati reciproc familiile, cu bune si rele, si sa aveti idei asemanatoare privind modul in care v-ar placea sa formati ulterior o familie.

Spiritualitate. Ar trebui fie sa impartasiti aceleasi credinte religioase, fie sa acceptati fiecare diferentele de ordin religios dintre voi.

Viata sociala. Ar trebui sa aveti puncte de vedere asemanatoare / apropiate privind cantitatea relatiilor sociale si modul de comportament in societate.

Banii. Ar trebui sa aveti aceleasi pareri vizavi de bani: surse, cheltuieli, economii etc.

Sex. Pe plan sexual, ar trebui sa va placa / sa acceptati cam aceleasi lucruri (pozitii, tehnici, obiceiuri etc.) si amandoi trebuie sa fiti deopotriva interesati in a intretine raporturi sexuale unul cu celalalt.


Cand incepeti sa iesiti in oras cu cineva, ar trebui sa chestionati persoana, pentru a afla daca sunteti compatibili din mai multe privinte. Puneti multe intrebari si incercati sa va dati seama care este adevarata personalitate a posibilului partener / posibilei partenere. Ar mai trebui sa aflati reciproc daca va doriti amandoi aceleasi lucrui de la o relatie si de la viata.


Daca gasiti o persoana care va place din aceste puncte de vedere, lasati relatia sa evolueze. Aveti nevoie de timp pentru a ajunge sa cunoasteti pe cineva si pentru a va da seama daca e mai mult decat o simpla atractie fizica. Daca lucrurile par sa decurga bine, poate veti ajunge in final, dezbracati unul de altul, in... pat.

Cum sa evitati persoanele necompatibile


Daca aveti presentimentul si semne vizibile ca o persoana cu care va intalniti de ceva timp nu este potrivita pentru dvs., atunci aveti probabil dreptate. Nu trebuie sa asteptati prea mult timp pana aflati ca un potential partener va poate crea probleme.


Urmati-va instinctele. Daca nu puteti spune nimic cu siguranta, cautati indicii incipente care va avertizeaza in privinta nepotrivirii. Urmatoarele semne / caracteristici va pot deteriora relatia afectiva si sexuala. Evitati o persoana care:Este alcoolic(a), dependent(a) de droguri sau sufera de alte dependente distructive sau vicii.

Vorbeste mai tot timpul de fostul / fosta iubit / iubita, sot / sotie.

Nu isi ia angajamente doar in fata dvs., avand si alte relatii ascunse.

Va solicita acte sexuale la care dvs. nu sunteti dispusa sau nu intretine relatii sexuale cu dvs.

Este violent(a) sau abuziv(a).


Daca intalniti pe cineva care are vreuna dintre aceste trasaturi negative, sau pe cineva care pur si simplu nu corespunde cerintelor dvs. faceti pasul decesiv si renuntati la el / ea si treceti mai departe. Nu ar trebui sa continuati o relatie nepotrivita pentru dvs., pentru ca atunci nu veti mai gasi persoana compatibila cu dvs. Uneori este greu si dificil in a-ti gasi pereche potrivita, dar, daca perseverati veti putea sa va intalniti si dvs. alesul sau aleasa inimii.


Daca v-a placut articolul , distribuiti-l!Distribuie pe Facebook!