Atins de sageata lui Cupidon

Atins de sageata lui Cupidon

Ai fost atins de sageata lui Cupidon? Cu siguranta cu totii cunoastem legenda lui Cupidon si sageata lui fermecata – cea care te poate lovi in orice clipa, indragostindu-te la prima vedere de persoana care iti apare in cale. Cand spui despre un barbat sau o femeie ca a fost atinsa de sageata lui Cupidon, te gandesti la faptul ca este indragostita.

Un destin ghidat de iubire


Cupidon este mesagerul celor mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile. Cupidon a fost intotdeauna personajul principal in mitologia iubirii. Personalizat in chipul unui copil inaripat, nazdravan, acesta este mereu in cautare de inimi pretioase, pline de pasiune si emotie. Sagetile sale au strapuns milioane de inimi, atat omenesti cat si apartinand unor zeitati, dand nastere multor povesti de iubire nemuritoare.

Cupidon, un copil nazdravan


In legendele Grecie Antice Cupidon era cunoscut sub numele de Eros, fiu al Afroditei – zeita iubirii si a frumusetii. In mitologia romana Cupidon isi pastreaza numele, fiind reprezentat ca fiu al zeitei Venus.

In Metamorfozele lui Ovidiu se povesteste despre gelozia lui Venus fata de printesa Psyche – aceasta cerandu-i lui Cupidon sa o faca pe printesa sa se indragosteasca de cea mai ingrozitoare fiinta din lume. In clipa in care Cupidon a incercat sa trimita o sageata catre inima lui Psyche, acesta s- a ranit accidental cu propria sa arma, indragostindu-se iremediabil de printesa.

Drept urmare, Cupidon a inceput sa o viziteze pe Psyche in fiecare noapte, vorbindu-i chiar daca ea nu il putea vedea, spunandu-i ca ea nu trebuie sa il zareasca vreodata. Incurajata de cele doua surori ale sale, Psyche a incercat sa il priveasca, fapt ce l-a determinat pe Cupidon sa dispara. Psyche l-a cautat in intreaga lume pana cand Jupiter a hotarat sa ii ofere printesei darul nemuriri – astfel implinindu-se dorinta sa de a fi impreuna cu zeul iubirii.

Sagetile lui Cupidon
, faurite din aur si incrustate cu diamante simbolizeaza dorinte si fiori de iubire. De cate ori Cupidon trimite sageata lui fermecata catre inima unui pamantean, o noua poveste de dragoste se naste alaturi de toate lucrurile minunate care apar odata cu infiriparea celui mai nobil sentiment: declaratii de dragoste, poeme, muzica ori tablouri povestind in culoare si contururi despre puterea nemarginita a sagetilor lui Cupidon.

Personalizarea lui Cupidon pe internet


In Romania Cupidon.ro este locul unde poti cauta perechea. Te inscrii pe acest site matrimonial daca doresti sa faci cunostinta cu Femei sau cu Barbati care cauta relatii serioase. Cupidon este un site de matrimoniale serios, promoveaza exclusiv relatiile durabile de iubire dintre oameni. Pe acest site de matrimoniale este permisa inscrierea femeilor si barbatilor singuri care isi cauta jumatatea. Un barbat si o femeie, pot alege sa convietuiasca impreuna un timp, urmand se casatoreasca, conform traditiei crestine.

Matrimoniale. Dating online in Romania - Singuratea este problema secolului 21. Nu ai timp sa cauti un partener de viata? Adauga online anunturi matrimoniale cu poze pe cupidon.ro si incearca sa gasesti dragostea. Ingrijeste-te de sentimentele tale, deoarece viata este scurta si nu este bine ca omul sa fie singur! Cauta perechea potrivita printre mii de anunturi matrimoniale cu femei si barbati din Romania.

Site-ul Cupidon promoveaza relatiile serioase, prietenia, dragosta, casatoria si familia. Acorda o atentie sporita persoanelor intalnite online, gandeste-te bine inainte de a merge la o intalnire cu un barbat ori cu o femeie cunoscuta online. Cu exceptia intalnirlor organizate de noi, nu ne asumam responsabilitatea pentru evenimentele care ar putea rezulta prin utilizarea site-ului Cupidon.ro

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un distribuie pe Facebook apasand pe butonul urmator.Distribuie pe Facebook!