Cat de mult conteaza iubirea ?

Cat de mult conteaza iubirea ?

Cat de mult conteaza iubirea?

Exista un cantec care suna cam asa: “l’amore conta, conosci un altro modo per fregar la morte?”, adica “iubirea conteaza – cunosti un alt mod de a pacali moartea?” si-acest refren aduna-n el o multime de trairi intense – resemnare, durere, furie, dar si acceptarea unui adevar absolut care te indreapta spre profunzimi abisale, spre radacinile omenirii si rostului acesteia pe pamant.


Oricat ai incerca sa te impotrivesti, ajungi mereu la concluzia ca fara iubire viata nu are sens si ca doar ea este aceea care poate prelungi chiar dincolo de moarte forta sentimentelor de dragoste pentru o anumita persoana ce ocupa loc in inima ta, a facut si continua sa faca parte dintr-o poveste la care inca ai de scris niste pagini...Emotiile pe care le traim, de la micile gesturi si pana la marile sacrificii, de la primii muguri de iubire adolescentina si pana la impresionantele pasiuni mistuitoare, orice clipa traita constientizand ca suntem iubiti si ca iubim deopotriva este un dar nepretuit, care aduce cu sine lumina si frumusetea chipului senin al persoanei dragi. Cata incarcatura energetica sta uneori intr-o simpla atingere, intr-o privire calda, intr-o mangaiere, intr-un surâs... Par lucruri atat de neinsemnate, dar reusesc sa ne faca fericiti intr-o secunda! Fericiti sa ne simtim vii si sa luam parte la aceast transfer de emotii, intr-un sentiment atat de maret, incat ne poarta in al noualea cer...

Americanii au inventat Valentine’s Day pentru a omagia iubirea, noi avem inca ziua de Martisor, desi tot mai putini isi amintesc de ea in ultima perioada, iar alte popoare au sau nu au o zi anume dedicata indragostitilor, dar asta este mai putin important – ceea ce conteaza cu adevarat este sa stii sa o recunosti atunci cand o intalnesti, sa fii pregatit si s-o intampini cum se cuvine: „Bine ai venit in viata mea, IUBIRE!”.

Altminteri, te gaseste ocupat, ingandurat, indiferent, luat prin surprindere si risti sa se mute ceva mai incolo, la vecin...Distribuie pe Facebook!