Ce temeri au barbatii la inceputul unei relatii

Ce temeri au barbatii la inceputul unei relatii

Descoperă temerile bărbaților la începutul unei relații, modul în care fiecare bărbat reacționează la aceste temeri poate fi foarte diferit. Încearcă să-l înțelegi și să rămâi calmă. Timpul le rezolva pe toate.


Ce temeri au bărbații la începutul unei noi relații


Este știut faptul că atunci când întâlnești un bărbat care te place și care dorește să se apropie de tine, încep o serie de grji pentru acesta în a-și găsi limbajul adecvat al trupului, în a spune lucruri potrivite care să-ți suscite interesul și în a crea o atmosferă plăcută, destinsă, între voi doi.


Odată ce ți-a „câștigat” inima, s-ar putea crede că grijile lui s-au terminat și e rândul tău să-ncepi să te îngrijorezi pentru evoluția noii relații în care tocmai ai intrat. Ei bine, nu e chiar așa. Abia de atunci pentru bărbat încep adevăratele frământări.


Iată cele mai importante temeri pe care le au bărbații la începutul unei relații:


Teama de a nu-ți arăta că este foarte interesat de tine.


El nu poate arăta acest lucru deși îi zburdă inima de încântare că l-ai acceptat. Dacă nu era interesat de tine, nu ar fi intrat în relație. Își dorește foarte mult să te cunoască, să te descopere , să afle ce-ți place și ce nu dar nu vrea să-ți arate asta. De ce? Probabil că se teme să nu ți se pară exagerat interesul lui pentru tine și să renunți la el făcându-l astfel să sufere. E încă pe un „teren” necunoscut, nu-ți cunoaște reacțiile și preferă să fie prevăzător, reținând mare parte din entuziasmul său inițial.


Teama de nu se ridica la nivelul așteptărilor tale.


Deși vă simțiți confortabil unul în prezența celuilalt și el se bucură de compania ta, o întrebare începe să-i încolțească în minte: „Oare mă ridic la nivelul așteptărilor ei”? Această întrebare care nu-i dă pace ar putea să determine un comportament nesigur și nenatural din partea lui, făcându-l să se depărteze de obiectivul lui principal și anume acela de a se concentra pe o consolidare a relației voastre. Deși acest gen de întrebare ar trebui să-i afecteze doar pe cei nesiguri pe ei, mulți bărbați pleacă din relații abia începute din cauză că nu se simt suficient de buni și de siguri pe ei pentru partenerele lor.


Teama ca tu să nu fii pe placul familiei și a prietenilor lui.


Cei mai mulți bărbați iau singuri decizii, mai ales când vine vorba despre implicarea intr-o nouă relație. Părerea familiei sau a prietenilor nu influențează prea mult decizia bărbatului. Totuși, acesta s-ar simți mult mai liniștit și mai fericit să știe că ești pe placul celor apropiați. Familia i-a fost mereu aproape iar de prieteni îl leagă numeroase amintiri, astfel încât părerile lor despre tine contează într-o oarecare măsură. Pentru tine, întâlnirea familiei și a prietenilor lui s-ar putea să nu fie cel mai plăcut lucru dar e un bun prilej pentru evaluare reciprocă. Vei avea o bună oportunitate de a afla ce rol vor juca aceștia în viitorul relației voastre.


Teama de a-și asuma o relație de lungă durată.


Va veni un moment în care va trebui să priviți relația voastră ca pe ceva pe termen lung. Când el își va da seama că întâlnirile voastre amoroase nu reprezintă doar o distracție de scurtă durată, va realiza că a sosit timpul să-și asume responsabilitatea și angajamentul unei relații de lungă durată. Iar asta s-ar putea să-l sperie! Pentru că, în general, bărbații fug de răspundere și angajament la început de relație. Deși un asemenea comportament din partea lui, mai mult ca sigur că îți va displăcea, e bine să ai răbdare și să-l lași să-și revină.


Teama de a face publică relația voastră.


Va veni momentul în care va trebui să faceți publică relația voastră. Vor afla colegii, cunoștințele, rudele. Mai mult, veți împărtăși vestea cu prietenii de pe Facebook. Să nu crezi că lui îi va fi foarte ușor să facă asta! Oficializarea unei relații pentru bărbat constituie o mare temere. Se va afla că nu mai este „disponibil”, iar asta nu are darul să-l încânte. Observă-i, deci, cu atenție entuziasmul de a face publică relația voastră. Cu cât va fi mai bucuros s-o facă cu atat va fi mai hotărât să aibă cu tine o relație pe termen lung.


Deși temerile bărbaților la începutul unei relații sunt, în mare parte, aceleași, modul în care fiecare bărbat reacționează la aceste temeri poate fi foarte diferit. Încearcă să-l înțelegi și să rămâi calmă. Cei mai mulți trec cu bine peste aceste temeri de început.Distribuie pe Facebook!