Cinci motive care pot duce la despartire

Cinci motive care pot duce la despartire

Derapajele comportamentale ale unor femei in relatiile de cuplu pot declansa semnale de alarma in mintea barbatilor ajungadu-se la despartire. Femeile nu inteleg de ce au fost parasite de barbati si au ramas singure.


Probabil ca exista si motive reale in spatele unor comportamente ale femeii. Probabil ca femeia in cauza ca trecut printr-o criza care a facut-o sa-si puna temporar viitorul la indoiala. O relatie de succes este o strada cu dublu sens. Trebuie sa analizezi care este motivul pentru care relatiile tale precedente au esuat. Intreaba-te cum interpreteaza partenerul comportamentul tau.

Iata cele cinci exemple de comportament are poate duce la despartire:

1. Il intrebi daca vrea sa faca copii din primele saptamani.


Ai tot dreptul sa stii daca iti pierzi vremea cu un barbat care nu isi doreste o familie. Dar intrebarea pe care ar trebui sa o pui este: “Ar fi un tata si un sot bun?” Si singurul raspuns adevarat la intrebarea asta este sa petreci timp cu el. La un barbat sunt multe aspecte care il fac sa fie un tata responsabil, si le vei vedea sau descoperi pe toate clar pe parcurs. Daca nu esti dispusa sa-ti acorzi timp ca sa raspunzi la intrebarea de mai sus, e evident ca nu esti pregatita sa ai copii cu el. Barbatii care vor intr-adevar copii, oricum vor aduce des si degajat subiectul in discutie.


2. Il intrebi incotro merge relatia voastra din prima luna.

Uneori, un barbat poate sa cunoasca o tipa, s-o asculte ce spune si sa traga concluzia exact despre cat de mult va dura relatia cu ea. Cand este intrebat “Incotro merge relatia asta?”, un barbat se poate simti ca a fost pus la colt, adica pur si simplu sa nu stie inca, chiar daca pe aceea femeie o iubeste. Pentru barbat partea cu “placutul” este mai importanta decat cea cu “a sti incotro merge relatia”. Cand o femeie pune o asemenea intrebare partenerului ea pare nesigura, lasa impresia ca lucrurile nu merg destul de bine, ca e rupta de realitate, ca vrea sa ii impuna relatiei o amprenta feminina. Deci, intrebarea simpla de mai sus poate sa aiba un efect negativ asupra barbatului.


3. Nu-ti pasa cum arati, nu ai grija de tine

Pune pe tine mult, imbraca-te neglijent sau nu te ingriji de partea feminina a corpului tau. Barbatii nu sunt toti superficiali, iar cand vine vorba despre sex, sunt vizuali. Adica sunt atrasi de partenera care trebuie sa arate bine si in exterior nu numai in interior. E important ca, in ceea ce priveste prezenta fizica, si anume aspetul legat de greutate, parteneri sa ramana relativ apropiat de cum erau atunci cand s-au cunoscut. Partenerul tau vrea o iubita, nu o prietena. Sexul este un element important intr-o relatie de dragoste si ambii parteneri trebuie sa se asigure ca sunt atrasi in continuare unul de celalalt. Ca un imbold in plus pentru a depune un mic efort de a fi atragatoare, barbatii definesc grija de sine ca stima de sine.


4. Esti o femeie autoritara, cu toane sau dificila.

Barbatii nu suporta femeile afurisite, oricat de bine ar arata. Unii s-au saturat de starile proaste de spirit ale mamelor sau surorilor si nu mai pot suporta si pe cele ale partenerelor. Decat asa mai bine vor sta acasa singuri cu o bere in mana sau vor urmari un meci cu baietii. Barbatii dovedesc adesea intelegere fata de discutiile si toanele rezonabile, dar nu suporta mult timp comportamentul enervant, prelungit si mancator de timp si nervi ale consoartei. Uneori le provoaca intentionat pe femei, in speranta ca o sa se sature sa mai fie dificile si se vor calma. Daca nu reusesc nici cum, vor pleca. Vorba dulce mult aduce. Daca sunteti nefericite in sufletul vostru, rezolvati-va problemele mai intai si numai dupa aceea mergeti la intalnire. Nu va descarcati temperamentul pe barbati. Riscati sa vi-i indepartati!


5. Te astepti sa plateasca el mereu pentru tot.

Pentru majoritatea femeilor, barbatii de treaba vor sa le scoata in oras si sa le faca sa se simtita speciale, dar asteapta si ei ceva: investitiile lor sa dea ceva roade. Ei sunt foarte orientati spre ideea economica de cost-beneficiu. Aceste roade pot veni sub forma de cine gatite ocazional acasa, mici cadouri si zile in care sa platiti voi pentru diverse lucruri. Si barbatii doresc sa fie apreciati, si ei se bucura de lucruri daruite cu dragoste si care sa nu-i coste nimic. O data intrati intr-o relatie, s-ar putea sa descoperiti ca a plati nemteste sau a plati cu randul e cea mai buna solutie. Banii nu cresc in copaci, dar uscaturile da. Iar cand va zgarciti cu partenerii e ca si cum ati fi cazut din copacul cu uscaturi si ati fi lovit fiecare creanga in cadere.


Majoritatea studiilor despre relatiile dintr-un cuplu accentueaza rolul femeii in cadrul ei. Dar uneori femeile pot face sau spune lucruri stupide, care echivaleaza cu ideea de a-si taia singure craca de sub picioare. Asa ca, opriti-va un pic si evaluatii relatiile esuate din trecut. Nu fiti prea dure cu dvs., dar analizati-va critic, cu simt de raspundere si vedeti ce ar trebui inlaturat, corectat sau imbunatatit.Distribuie pe Facebook!