Cum sa abordezi o persoana de sex opus

Cum sa abordezi o persoana de sex opus

Putem spune despre un barbat ca este inzestrat cu abilitati speciale de comunicare si de interpretare a limbajului trupesc atunci cand, aflandu-se la un eveniment, reuseste sa identifice care sunt persoanele singure, intra in vorba cu ele si chiar mai mult, paraseste incaperea insotit de persoana abordata anterior. Cu siguranta ca un astfel de tip ar starni invidia oricarui barbat si de asemenea, orice persoana de sex masculin ar face orice sa afle secretele unui astfel de om.

Tehnica nu este grea deloc, trebuie doar intelese mecanismele dupa care functioneaza totul. Principalul mecanism are la baza legea „cauza-efect". Cu alte cuvinte, atunci cand te afli in preajma unor femei, trebuie sa identifici care este aceea care emite semnale corporale care sa denote disponibilitate si sa raspunzi in consecinta, fireste, prin intermediul aceluias limbaj. Cele care sunt interesate, vor raspunde semnalelor, dandu-ti practic, „biletul" de libera trecere catre etapa urmatoare.


Pentru a le convinge ca esti un potential partener, ai nevoie de un arsenal din care nu trebuie sa lipseasca buna dispozitie si un simt dezvoltat al umorului. De asemenea, trebuie sa le acorzi atentie si sa te comporti cu ele astfel incat sa le faci sa isi simta feminitatea. Sunt detalii mici, dar care te pot face sa tragi lozul castigator. Ca un avertisment, nu trebuie sa te surprinda daca barbatii nu vor fi la fel de incantati de comportamentul tau. Invidia ii poate face sa te caracterizeze ca fiind libidinos, arogant sau prea insistent. Dar nu iti face griji, este un semn bun, inseamna ca reprezinti o concurenta puternica.

Ceea ce trebuie sa intarim este insa, faptul ca femeia este cea care face, totusi, primul pas. Ea este cea care ofera primele semnale de disponibilitate prin intermediul privirii si al gesturilor corporale. Chiar daca multi barbati sustin contrariul, studiile referitoare la flirt releva faptul ca in covarsitoarea proportie de 90%, femeile sunt cele care fac primul pas. Impresia ca barbatul a avut initiativa este data de faptul ca el s-a apropiat de ea, dar barbatii nu reusesc intotdeauna sa patrunda detalii atat de fine, aceasta este treaba feminina. Actiunea feminina este mai subtila, ea transmite semnale de disponibilitate. In continuare intervine perspicacitatea si inteligenta barbatului, capacitatea lui de a observa semnele si de a le intepreta corect.

Exista, desigur, si barbati care ies prin cluburi si incearca sa cunoasca femei, incercand sa primeasca raspunsuri pozitive pentru incercarile lor. Insa fara o invitatie prealabila din partea femeii, sansele ca un astfel de barbat sa reuseasca ceea ce si-a propus sunt mici. Ca sansele sa creasca, el trebuie sa abordeze un numar mare de femei, pana va intalni pe cineva care sa fie deschisa si sa ii raspunda afirmativ.

Ca o concluzie, putem spuce ca regulile cuplarii sunt simple si pot fi enuntate destul de succint: „Femeile sunt intotdeauna cele care fac cartile" sau „in ritualul de curatare, cocosul danseaza dupa cantecul gainii".Distribuie pe Facebook!