Cum stii cand ai gasit persoana potrivita?

Cum stii cand ai gasit persoana potrivita?

Experiențele amoroase pot începe de multe ori cu refuzuri sau respingeri care pot alimenta perseverența sau, la cealaltă extremă, pot face persoana să se retragă și să se inhibe cu privire la propriile capacități de a cuceri și a seduce.


Într-o perioadă a schimbării continue formată din persoane imprevizibile, o lume liberă și o varietate de tentații, alegerea persoanei potrivite poate reprezenta o provocare, în special pentru persoanele a căror experiență în acest domeniu este limitată sau chiar nulă. Experiențele amoroase pot începe de multe ori cu refuzuri sau respingeri care pot alimenta perseverența sau, la cealaltă extremă, pot face persoana să se retragă și să se inhibe cu privire la prorpiile capacități de a cuceri și a seduce.


Aceste două aspecte contradictorii sunt influențate de temperamentul fiecărei persoane și de posibilitățile de a se reface și de a continua jocul seducției sau de a abandona cu capul sus și de a încerca crearea unei legături cu o altă persoană. Totuși, când sentimentul de iubire răzbește și este mai puternic decât rațiunea intervine dorința arzătoare de a nu renunța, de a lupta până în final și de a spera la o victorie contra iubirii, pentru a cuceri persoana care a pus în flăcări sufletul. Cum vă puteți da seama de faptul că ați găsit persoana potrivită?Sentimentele trăite când o întâlniți. Impropriu spus că doar contactul vizual este cel care poate crea anomalii în sufletul și mintea omului, amestecând cogniția cu emoția, pentru că și simpla rostire a numelui poate conduce uneori la o stare de euforie instantă. Sunt stări pe care le poți trăi chiar dacă nu ai ajuns la realizarea scopului final, acela de a crea o legătură stabilă cu persoana respectivă, dar în acest caz pot lăsa și o urma de suferință și neîmplinire


Schimbările instantanee de dispoziție. Dacă ați avut o zi proastă, iar persoana de lângă dvs vă alungă tot setul de griji și probleme printr-un zâmbet, o vorbă bună, o mângâiere și în schimb, vă oferă o stare de confort și liniște, puteți fi sigur ca aceea este jumătatea de suflet pe care ați căutat-o. Dacă efectul este invers și, în locul calmului vi se accentuează starea, nu sunteți vinovat decât de alegerea făcută în privința partenerului pentru că, în mod normal, un sprijin venit din partea persoanei pe care inima o iubește va fi perceput ca o dovadă de reciprocitate ceea ce nu poate decât să vă facă să uitați de celelalte supărări și să vă concentrați atenția pe ceea ce trăiți atât de intens.


Dorința continuă de a planifica totul în 2. Atunci când viitorul nu se mai raportează la persoana întâi, singular, ci la plural și, când limita de gândire este fixată doar la conceptul de pereche, cuplu, vă aflați în fața celei mai mari iubiri pe care o puteți trăi în acel moment. Un aspect deloc de neglijat deoarece semnifică pentru ambii parteneri plăcere de a petrece timp împreună, valorificarea momentelor pentru și pro-relație și un detaliu care poate alimenta continuu iubirea.


Insomnii și stări de energie. Este bine cunoscut faptul că persoanele îndrăgostite, care și-au întâlnit marea iubire au, deseori, probleme cu somnul și cu liniștea de pe parcursul nopții, fiind încercați fie de sentimente de neliniște în absența persoanei iubite, fie de fericire pentru ceea ce trăiesc.Distribuie pe Facebook!