Cupidon publica anunturi matrimoniale in ziar

Cupidon publica anunturi matrimoniale in ziar

Începând cu 14 februarie 2023, membrii care plătesc un abonament de minim 6 luni pe Cupidon.ro beneficiază de publicarea gratuita a anunțurilor matrimoniale în ziarul Anunțul Telefonic la Rubrica Întâlniri matrimoniale - Prietenii - Căsătorii, timp de 2 luni. Anunțurile matrimoniale pot fi modificate la cerere si vor fi urcate "Primul în listă" de patru ori lunar, în mod gratuit.

Cupidon.ro este singurul site matrimonial serios din România care publica anunțurile atât online cat și în ziar. Din experienta noastră am constatat ca anumite categorii de persoane, bărbați și femei singure de vârsta a doua și a treia, folosesc metodele tradiționale de căutarea a unui partener de viata consultând în mod regula rubrica Matrimoniale din ziare.

Anunțurile matrimoniale din ziare conțin numere de telefon și adrese de email. Aceasta metoda de contact este foarte practica. Pentru liniștea dumneavoastră nu este indicat sa publicați numărul de telefon principal. Recomandam folosirea unor numere de telefon temporare.

Agenția Cupidon publica anunțurile numai cu acordul dumneavoastră. Cupidon.ro nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la efectele publicării unor anunțuri matrimoniale în ziarul Anunțul Telefonic. In calitate de beneficiar vă asumați întreaga responsabilitate. Mii de bărbați și femei frumoase adaugă anunțuri matrimoniale pe Cupidon.ro - un site de matrimoniale serios online din anul 2000, care propune întâlniri și relații de lungă durată pentru căsătorie în România și în străinătate.

Sfaturi pentru siguranța dumneavoastră

Înaintea oricărei întâlniri fizice ar fi bine sa va asigurați ca persoanele care va contactează telefonic în urma anunțului publicat în ziar, sunt serioase și corespund așteptărilor dumneavoastră. Nu ezitați sa comunicați prin apel video pe whatsapp ca sa va dați seama daca se merita sau nu deranjul de a merge la acea întâlnire. Unele persoane publica anunțuri matrimoniale în ziare în fiecare săptămână, luni la rand. Dați dovada de discernământ și de spirit critic pentru a afla intențiile reale ale interlocutorilor care va apelează. Pentru siguranța dumneavoastră fixați prima întâlnire în timpul zilei, într-un loc public cunoscut, de preferat în apropiere de locuință dumneavoastră. Nu este recomandat să invitați la dumneavoastră acasă sau să acceptați să fiți condusă acasă de către persoanele care vă contactează telefonic.

Pentru a beneficia de acest avantaj

Trebuie să fiți înscris / înscrisă pe acest site în vederea unei relații serioase, să achitați un abonament de minim 6 luni pe siteul Cupidon și sa luați legătură cu noi prin rubrica contact (jos în pagină) pentru a ne comunica anunțul matrimonial pe care doriți să-l publicăm pentru dumneavoastră în ziarul Anunțul Telefonic. La redactarea anunțului matrimonial vă rugam să țineți cont de următoarele limite: 50 de caractere maxim pentru titlu și 200 de caractere maxim pentru conținut. Important: Se accepta numai anunțuri matrimoniale prin care în mod clar se face referire la prietenii, căsătorii, având un conținut real și serios.

Bine de știut: Nu este necesar sa aveți un card de credit pentru plata anunțurilor matrimoniale. Puteți face o depunere la banca. Puteți solicita numărul de cont prin rubrica Contact sau Telefonic. Daca v-ați înscris deja, numărul de cont apare și în rubrica Abonamente (apăsați sus dreapta pe fotografia profilului dumneavoastră).Distribuie pe Facebook!