De ce sunt singura?

De ce sunt singura?

De ce sunt singura?

De multe ori dupa o despartire brusca, ne aflam in fata unei singuratati sumbre, reale, dureroase careia trebuie sa-i facem fata. Durerea este mare si intrebarile sunt multe, vin in valuri si nu le poti face fata . Ai vrea un raspuns la toate si, din nefericire, nu ai nici macar la cateva din ele. Iti doresti macar un raspuns, unul satisfacator care sa te mai linisteasca.

Inchizi ochii seara si ai vrea sa adormi subit fara sa-ti mai inunde creirul atatea ganduri care nu-si mai au rostul. Faptul este consumat, trecutul este istorie, trebuie sa ai grija de present, sa-l traiesti frumos pentru ca viitorul sa te surpinda intr-un mod cat mai placut posibil.

De ce ai ajuns sa fii singura? Pentru ca sufletul tau tanjeste uneori si dupa mici sau mari pauze. A vrut odihna! A cerut-o inainte ca tu sa simti. Mai esti singura pentru ca sufletul celuilalt a simtit ca vrea o pauza. Sau poate nu exista comunicare intre cele doua suflete, compatibilitatea aceea fara de care ele nu pot ramane unite. Nu trebuie sa disperi, exista legea atractiei. Sunt sigura ca pe lumea asta exista un suflet ca al tau. Clar aceste doua suflete se vor atrage reciproc si vei ajunge mai devreme sau mai tarziu sa-l cunosti.

Pana atunci experienta unui vieti in siguratate nu poate fi chiar asa de rea. Si chiar de-ar fi, pacaleste-o. Joaca-te cu ea! Incearca sa te autocunosti, sa te autoperfectionezi si timpul zboara iar singuratatea nu va mai fi atat de nesuferita.

Ai grija de tine, iubeste-te si iesi in lume. Iti va face bine! Fii propriul tau stapan si ia decizii frumoase, utile, care sa te faca sa zambesti. Cel care-ti trebuie, nu va intazia sa apara.Distribuie pe Facebook!