Despre reteaua de socializare Relatii .ro

Despre reteaua de socializare Relatii .ro

Relatii.ro = Un site Gratuit de socializare, intalniri si relatii matrimoniale

Pe relatii.ro socializezi, iti poti face noi prieteni, poti discuta despre orice subiect care te interesează sau poti promova ideile. Cu alte cuvinte Relatii.ro este o retea sociala pe care comunici liber cu barbati si femei din Romania. Optiuni: Poze, Articole pe Blog, Pagini, Forum, Anunturi, Grupuri, Chat etc. Conecteaza-te, Inscrie-te sau macar Distribuie
Este un proiect serios, unde fete si baieti, femei si barbati indiferent de starea civila, pot relationa, pot cunoaste oameni noi care au hobby-uri comune, pot partaja experientele personale, pot sa isi faca noi prieteni online, pot scrie articole, pot distribui poze, pot vorbi gratuit pe chat unii cu altii.Relatii.ro nu este un site de matrimoniale, nu ofera servicii de intalniri si nu se intermediaza relatii intre membrii inscrisi. Acestea fiind spuse, nimeni nu va impiedica sa folositi aceasta retea de socializare asa cum doriti.

Ce este socializarea?

Este procesul fundamental de transmitere a culturii şi organizării sociale la generaţiile tinere prin diferite modalităţi - învăţarea limbii materne, deprinderea de a scrie, însuşirea normelor şi valorilor sociale, preluarea tradiţiilor comune şi credinţelor. În acest fel, toţi membrii societăţii acceptă aceleaşi valori fundamentale,
folosesc aceleaşi reguli în stabilirea relaţiilor interpersonale sau sociale.

Prin urmare, socializarea este actul de pregătire a individului pentru participarea la viaţa de grup şi la viaţa socială comună. Oamenii sunt formaţi pentru a deveni membri ai grupurilor de apartenenţă – familie, şcoală, loc de muncă, grup de prieteni etc., dar şi pentru cunoaşterea şi înţelegerea altor grupuri în care nu vor fi niciodată membri, însă sunt obligaţi să comunice cu ele – bănci, spitale, secţii de poliţie, firme etc.

Socializarea are loc, în mod obligatoriu, în cadrul interacţiunii sociale, în relaţii directe între oameni. Dacă privarea de relaţii interumane este prelungită şi extinsă, evoluţia unei persoane ar putea fi încetinită pentru totdeauna.

Relatii.ro este o retea de socializare din Romania unde poti construi relatii cu alti oameni: fie sociale, fie de prietenie, familiale, fie de colaborare, fie intracomunitare, fie de colegialitate, fie de intrajutorare s.a.m.d. Respectam dreptul la libera exprimare, sub rezerva unui limbaj respectuos vis-a-vis de utilizatori & vizitatori.

Omul este o fiinta sociala. Relatiile sunt extrem de importante. Noi promovam relatiile frumoase, sincere si sanatoase, bazate pe bun simt si respect reciproc. Daca doresti sa sprijini acest proiect, pornit din inimi pentru inimi, te rugam sa apesi aici sa: Distribui pe pagina ta de Facebook, pe forumuri sau oriunde doresti tu.Distribuie pe Facebook!