Intalneste barbati si femei hotarate sa inceapa o relatie

Intalneste barbati si femei hotarate sa inceapa o relatie

Cupidon.ro propune un nou serviciu de dating PRIORITY care incurajeaza intalnirile cu barbati si femei 100% hotarate sa inceapa o relatie.

De ce am luat acesta decizie?

Comparativ cu anii trecuti, multe persoane singure inscrise pe un site de matrimoniale sunt nehotarate, pretentioase, superficiale. Acest fenomen scade drastic eficienta site-urilor de intalniri online si ingreuneaza formarea unor noi cupluri.

Astăzi, doamnele si domnișoarele sunt asaltate online cu zeci de mesaje private de la diversi pretendenti, unii total nepotriviti din punct de vedere al vârstei, al caracteristicilor fizice, al nivelului socio-profesional sau pur si simplu incompatibili din punct de vedere al stilului de viata si al valorilor. Concurenta este acerba si totusi.... in fata unei multiplelor posibilități, foarte multe nepotrivite, doamnele / domnișoarele nu prea răspund la mesaje, nu prea dau curs invitațiilor de a face cunoștință si de a întâlni barbatii care le contactează pe internet. Reciproca este rareori valabila.

In mediul online, intalnim mii de barbati si femei indecise/nehotărâte, care au foarte multe pretenții si așteptări. Internetul fiind la îndemâna tuturor, vorbim din pacate de 'Cantitate' mai mare decat 'Calitate'. Apare inevitabil întrebarea: cum putem separa curioșii sau indecișii de cei care isi doresc cu adevarat o relatie de lunga durata?

In urma unei analize si a unui sondaj intern am ajuns la concluzia ca trebuie sa limitam accesul persoanelor curioase pe acest site de matrimoniale. Discutiile virtuale / online cu persoane nehotarate sunt o adevarata pierdere de timp si de energie,... de-a dreptul inutile.

Cupidon exprima o poveste spontana: Cand mergi la o intalnire, ori te indragostesti la prima vedere, ori ba! Ori iti place de acea persoana si doresti sa o reintalnesti, ori nu. Sageata lui Cupidon isi atinge tinta cu viteza sunetului. Săgeata nu pluteste in aer saptamani, luni sau ani de zile pana sa ajunga la destinatie. Ce rost are sa o tot lungești, sa o intorci pe toate partile, sa vezi ce defecte are persoana de langa tine?

Nimeni nu este Perfect. Daca nu esti de acord cu paragraful precedent, locul tau nu este aici pe Cupidon.ro ! Cupidon înseamnă promptitudine. Este un site de întâlniri serios, dedicat oamenilor singuri care știu ce vor de la viată si oamenilor hotărați care nu au timp de pierdut.

Cupidon.ro este preocupat de întâlniri reale nu numai virtuale!

Pentru eficientizarea site-ului si concretizarea a cat mai multe întâlniri, începând de astăzi 1 august 2022 implementam un nou pachet de servicii, numit sugestiv PRIORITY prin care dorim sa acordam o atenție deosebita întâlnirilor intre persoane singure 100% hotărâte sa facă cunoștință si sa înceapă o relație.

  • Noul serviciu va da posibilitatea sa contactați online toti membrii înscriși timp de 12 luni.
  • Profilul este inclus pe o lista prioritara a agenției Cupidon urmând sa primiți propuneri de întâlniri.
  • Costul acestui serviciu este 500 lei total pe an.

Pachetul PRIORITY, rezervat membrilor înscriși si autentificați in contul personal pe Cupidon.ro, este accesibil in rubrica abonamente, sau apăsând pe linkul PRIORITY. Plata este posibila prin transfer bancar, depunere numerar la Banca Transilvania sau cu cardul Visa / Mastercard prin Netopia.


Bine de știut:

Acesta pachet nu este un serviciu personalizat si nu garantează organizarea unor întâlniri, însă:

  • vom acorda o atentie speciala profilului dumneavoastră din considerentul ati hotarat sa tratati cu maxima prioritate gasirea unui partener sau unei partenere pentru o relatie de iubire de lunga durata sau chiar casatorie,
  • pe perioada celor 12 luni va va vom trimite prin whatsapp & email propuneri care ar putea sa va intereseze.


Distribuie pe Facebook!