Iubeste-te pe tine insuti

Iubeste-te pe tine insuti

Iubeste-te pe tine insuti

Oscilam mereu intre mandrie si disperare. Cand nu ne mai ofera suficiente satisfactii ne lasam cuprinsi de suparare. Ne autocompatimim destul de des dar nu are nimic de a face cu iubirea de sine, si atunci ne provocam multe rani. Ne trebuie doar implicare, curaj, daruire. Si totul este ca si rezolvat. Puterea este la noi.

Tot timpul incercam sa-i convingem pe ceilalti ca ii iubim, dar este imposibil sa nu realizam cat de multe goluri are aceasta iubire. Bineinteles ca in ceea ce ne priveste pe noi insine, nu trebuie sa ne mai straduim sau sa ne amagim ca ne iubim. Uneori preferam sa spunem ca nici nu este necesar sa o facem. Este mult mai comod asa.

Unele relatiile se strica, uneori prietenii se indeparteaza pornind pe alte cai, si trebuie sa ne continuam viata altfel decat ne-am imaginat-o, fara persoanele dragi noua. Ne avem pe noi, nu trebuie sa uitam asta, avem propria persoana, iar propria persoana mereu are un viitor, pana la moarte.

Trebuie sa avem, mereu, grija de fizicul si psihicul nostru, sa facem sport, masaje, sa mergem la sala pentru a ne invigora fizicul si sa ne antrena mereu mintea citind diverse carti, sa ne autoperfectionam. Intotdeauna sa fim pe primul loc, in tot si in toate. Daca nu ne vrem noi binele atunci cine?!

Sa ne gandim care sunt cele mai corecte decizii pentru noi insine. Si sa le aplicam mereu. Sa facem alegerile corecte si sa indraznim sa pasim in viata. Ea este facuta pentru noi si trebuie sa o traim din plin, corect. Nimeni nu ne traieste viata noastra mai bine decat noi insine. Nu trebuie sa uitam niciodata asta. Nimeni nu ne stie doleantele mai bine decat noi. In consecinta, trebuie sa reactionam si sa ne facem viata cat mai utila si cat mai placuta.Distribuie pe Facebook!