Semnele seductiei la femei

Semnele seductiei la femei

Seductia la femei este foarte ușor să fie anticipată înainte ca aceasta să fie transmisă în mod verbal sau prin intermediul unor interacțiuni. Va prezentam cateva atitudini care dau femeile de gol când vor să seducă un bărbat.


Seductia poate fi asemănată unei mașini de triat: o persoană ce alege un partener în funcție de propriile convingeri și își scoate la bătaie toate armele seducției, dar există posibilitatea ca, la rândul ei, persoana să fi triat deja din mulțimea de oameni și să fi ajuns la acela pe care îl consideră potrivit.



Ironia sorții, pare să intervină când în jocul seducției, sentimentele și eforturile de a impresiona să nu fie reciproce pentru două persoane, ci totul să se învârtă ca într-un cerc vicios, fără niciun rezultat care să poată împăca pe toată lumea.


Dacă, în schimb, se petrece minunea ca sentimentele să fie împărtășite, nu trebuie să luați totul prea rapid sau în glumă pentru că așa cum s-a creat pasiunea, se poate crea și disprețul.


Privitor la seducția la femei este foarte ușor să fie anticipată înainte ca aceasta să fie transmisă în mod verbal sau prin intermediul unor interacțiuni. Iată doar cateva acțiuni care dau femeile de gol când vor să seducă un bărbat:



Zâmbetul. Nu este vorba despre acea reacție la o trăire de fericire, ci este vorba despre acel zâmbet de a atrage atenția cu privire la disponibilitatea de a o face fericită. Reprezintă, mai curând, o invitație spre a descoperi ceea ce surâsul de impresionare ascunde și cum se poate transforma acesta în zâmbet de bucurie.






În seducție, o femeie adevărată exclude râsul ostentativ și al afișării unei stări de euforie deplină, ci va oferi exact atât cât să mențină ideea de curiozitate și să stimuleze interesul.




Părul. Nu este doar podoaba capilară a femeii, ceea ce, pentru unii, o avantajează cel mai mult sau ceea ce poate fi folosit ca atu în cucerire, ci este și un mijloc de ascundere a sentimentelor care tind să năvălească spre exterior. Acest ”exterior”, se poate întâmpla, să cuprindă și bărbatul de care aceasta este atrasă, iar ca acesta să o citească din primele întâlniri nu face parte din jocul seducției pentru o femeie, ci reprezintă o simplă relevare prematură a informațiilor ce ar trebui descoperite, în fapt, pe parcurs.



Trucul prin care femeile îți umblă isteric prin păr când simt amenințare, emoție, dominare este deja bine cunoscut de bărbați, dar manipularea gândirii lor, prin intermediul unor mișcări nu foarte evidente va capta atenția și va menține interesul.



Modul de a vorbi. Femeile sunt astfel structurate încât să se concentreze și să capteze detalii și informații mărunte. Ele vor considera, și bine gândesc pentru că dacă o fac în modul potrivit, chiar le iese, că felul în care sunt rostite cuvintele atrage atenția și mărește nivelul seducției prin faptul că vor reuși să facă și bărbatul atent la mai mult decât simpla comunicare verbală.



Succesul seducției este garantat și printr-o comunicare completă: verbală, non-verbală, para-verbală, iar în acest spectru, femeia nu va utiliza niciodată un ton răstit și nici nu va gesticula haotic pentru că astfel atenția nu va fi atrasă în sensul pozitiv, ci va fi rezultatul unei atitudini de neplăcere.



Distribuie pe Facebook!