Omul mai iubeste ?

Omul mai iubeste ?

Omul mai iubeste ?

Iubirea este un sentiment subim, atat de pur, de sincer. Se intampla atat de rar intr-o viata si dureaza atat de putin. Este suficient ca unul dintre ei sa dezamageasca de cateva ori si ea dispare, se transforma in mila, ura. Face viata mai placuta, usurand munca si imbunatatind comunicarea. Iubirea are putere. Fara iubire, omul traieste singur, in "intuneric", basbaind fericirea.

Este imposibil sa imparti iubirea cu altii, daca n-o gasesti in interiorul tau. Este imposibil sa nu ne amintim de privirea unui om pentru care stim sigur ca am renunta la tot. Un simplu sarut poate reusi sa te faca sa poti sa zbori. Sunt convinsa ca nu exista om pe lumea asta care sa nu fi simtit macar o data in viata ca iubeste. Si totusi, oamenii din ziua de azi nu mai au puterea sa lupte pentru sentimentele lor, pentru iubire.

In trecut, cavalerii se duelau pentru iubitele lor, si-ar fi dat viata pentru dragostea lor. Astazi oamenii renunta atat de usor la iubire. In goana lor dupa averi, dupa bani, prea preocupati de cariere, uita sa faca o “pauza” si sa priveasca in sufletul lor.


Uita cat de frumos e sa strangi in brate omul ce-l iubesti. Sunt sentimente care nu se pot compara cu nimic si nu vor putea fi niciodata inlocuite cu nimic. Din pacate, multi oameni uita ca timpul a ramas ireversibil si clipele care trec acum pe langa noi nu se mai pot intoarce. Nimeni nu mai are aceasta sansa.

In concluzie, oamenii nu mai au timp, nu mai stiu sa iubeasca, nu mai au rabdare sa rasfete, nu mai au timp si nu mai stiu sa se uite in ochii persoanei iubite si sa-i vada sufletul. Trebuie sa deschidem bine ochii, sa traim frumos si cu multa dragoste, sa iubim si sa daruim zabete si momente minunate persoanelor dragi. Nu avem decat o viata si trebuie sa profitam de ea.Distribuie pe Facebook!