Pe cine iubesti?

Pe cine iubesti?

Pe cine iubesti?

Eu, personal, iubesc viata si tot ce este frumos, iubesc natura intreaga si pura, iubesc ziua de azi chiar daca nu mai este una de vara. Imi iubesc mama, tatal enorm. Imi iubesc serviciul si ceea ce fac si ma iubesc pe mine pentru ca sunt o luptatoare si am curajul necesar sa merg mai departe peste toate rautatile vietii. Iubesc iubirea si sentimentul dragostei dar culmea si rautatile celor din jur si chair dusmanii. Ii inteleg si mai ales le multumesc ca m-au facut sa simt ca-I iubesc.

Da, iubesc si imi doresc sa fiu iubita, asta ma impulsioneaza, ma inveseleste, asta imi reda zambetul si ma incurajeaza. Il iubesc pe Dumnezeu pentru ca nu as fi existat fara ajutorul Lui nepretuit.Imi iubesc sora chiar daca nu am vazut-o decat in poze. Imi iubesc prietenul pentru ca ma sustine in tot ce fac si ma accepta asa cum sunt eu. Nu pot concepe viata fara iubire si tocmai de aceea sunt multe persoane pe aceasta lista lunga .

Atata iubire avem de daruit si de primit. Iubirea este un dar minunat dat de Dumnezeu pentru oameni. Sunt multe feluri de iubire: iubirea fata de aproapele tau, fata de animale, fata de natura. Fiecare om iubeste pe cineva sau un lucru oricat ar fi el de mic. In orice persoana se afla iubirea mai ales in timpul sarbatorilor.

Imi iubesc prietenii ,pe fiecare in parte si iubesc prezenta lor in preajma mea. Iubesc felul meu de a fi, fara sa deveni narcisista, si iubirile fulgeratoare si privirele fulgeratoare,pe care le simt cu intensitate o clipa poate. Iubesc viata, intr-adevar, si tot ce-i frumos din ea.

Ii iubesc pe cei care mi-au aratat ca dragostea e mai mult decat pasiune, decat o dorinta puternica. Este ceva magic si unic . Ne hraneste in fiecare zi a vietii noastre, ne da puterea sa merge mai departe, sa invinge timpulul si spatiul.

Tu pe cine iubesti si de ce ii daruiesti aceasta miraculoasa, imensa si puternica iubire?Distribuie pe Facebook!