Relatii din Dragoste la prima vedere?

Relatii din Dragoste la prima vedere?

Credeti in dragoste la prima vedere? Exista relatii fericite formate din dragoste la prima vedere dar si relatii care se transforma in deceptii. Doua exemple !


Cum se manifesta dragostea la prima vedere?


Traiesti o experienta cvasi unica de dragoste la prima vedere atunci cand intalnesti pe cineva (o femeiei, un barbat) pentru prima data in viata ta ... si dintr-o data ai fluturi in stomac, iți dorești foarte mult să cunoști acea persoană, sa petreci momente romantice impreuna cu ea / el. Cand experimentezi acest sentiment, te simți fericită în preajma acelei persoane de care nu ai dori sa te desparti niciodata.


Toate gandurile sunt focalizate pe persoana de langa tine, iti vine sa ii spui ca o iubesti (deja). Sa fie atractie fizica, sa fie instinct primar, sa fie pofta carnala? Nu-i poti rezista si nu-i poti refuza nimic, inclusiv o partida de amor. Pare un vis, pare ireal, dar se intampla in realitate, chiar tie, cand te asteptai mai putin. Dragostea bate la usa inimii tale. Chimia este importanta intr-o relatie, dar nu este ingredientul principal cand vorbim de dragoste la prima vedere. In acel moment, doar prezentul conteaza. Timpul parca se opreste, grijile dispar dintr-o data, nimic nu mai conteaza, decat voi doi...fericit impreuna.Paradoxal, adeseori persoana respectiva nu corespunde tiparului partenerului ideal / potrivit, asa cum il visai tu. Si ce mai conteaza? Pe moment dragostea a invins barierele si prejudecatile!


Nu intotdeauna dragostea la prima vedere se materializeaza intr-o relatie fericita si de lunga durata. A iubi irational pe cineva ne poate face vulnerabili, ne pot expune ulterior la pericole si evident la deceptii. Pe cat de placut este acest sentiment al indragostirii la prima intalnire, pe atat de amar poate fi de ulterior daca aveti nesansa sa dati peste o persoana nepotrivita.


In cele mai intalnite cazuri, Dragostea la prima vedere tine de varsta partenerilor, de experientele din tinerete. Unele relatii dureaza, altele nu.


Un exemplu negativ: Numarul mare de avorturi pe transa de varsta 15-18 ani; fete care devin mame prea tinere - seduse si abandonate de baieti incapabili sa isi asume asemenea responsabilitati.


Un exemplu pozitiv: Exista relatii formate din dragoste la prima vedere. Unele persoane isi gasesc sufletul pereche, se indragostesc de la prima intalnire. Noi administratorii acestui site ne-am intalnit pe internet pe un site de matrimoniale la inceputul anului 2008 iar in 2009 ne-am casatorit.


Putem spune cu mana pe inima ca a fost dragoste la prima vedere. Eu aveam 23 el avea 29 de ani. Acum in 2019 implinim 10 ani de casatorie. Sunt zece ani in care am trait o frumoasa poveste de dragoste impreuna, in armonie, fara certuri, mereu optimisti si fericiti. Rodul iubirii noastre... doi copii frumosi, sanatosi care ne-au schimbat viata si la propriu si la figurat.


Daca noi nu ne-am fi intalnit pe internet, acest site de socializare Relatii.ro, si altele pe care le administram, nu ar fi existat. Suntem pasionati de Relatii si ne bucuram nespus de mult ca putem contribui la facilitarea relatiilor frumoase dintre oameni: relatii de prietenie, relatii sociale, relatii de dragoste care duc la casatorie.Distribuie pe Facebook!