Seductie in patru acte

Seductie in patru acte

Seductie in patru acte

Daca nu exista o metoda infailibila pentru seducţie, exista totuşi arme pe care le putem utiliza în scopul cuceririi persoanei ce ne intereseaza, astfel încât am înşiruit în cele ce urmeaza, câteva reprezentari ale acestora, menite sa ne poarte spre succes:

Scoala clasica – poţi adopta atitudinea tradiţionala de Lady, mai pe scurt spus, sa nu faci nimic, ci doar sa aştepţi sa faca el primul pas. Multor barbaţi nu le plac femeile cu iniţiativa, dar va trebui sa evaluezi cu atenţie situaţia – exista şi cei care se tem sa nu fie respinşi şi aşteapta totuşi un zambet de încurajare.

Limbajul trupului – poate ca nu-ţi dai seama, dar gesturile tale, comportamentul în general, pot transmite semnale inconştiente interlocutorilor tai – în acest caz, de ce sa nu le folosim pentru seducţie? Faimosul „eye contact”, spre exemplu, evitarea încrucişarii braţelor la nivelul pieptului, repetarea propriilor lui gesturi ca într-o oglinda, manifestarea unui interes evident când vorbeşte – barbaţii adora sa fie ascultaţi!

Metoda amazoanelor – uneori trebuie sa recunoaştem ca regulile jocului se schimba, aşa cum ne transmite şi „Sex and the City”, deci sa nu ne fie teama sa facem primul pas atunci cand consideram ca merita încercat – deschide tu discuţia, zambeşte şi nu evita contactul fizic – atingerea braţului sau apropierea pentru a-i spune ceva la ureche. Asta nu înseamna ca trebuie sa faci tu totul – observa-i reacţia şi evalueaza singura daca este cazul sa continui sau s-o laşi mai moale.

Cyber-seducţia – în faţa computerului totul devine mult mai uşor, pentru ca te simţi în siguranţa şi acelaşi lucru experimenteaza şi el – totuşi, acesta metoda prezinta inconvenientul ca persoana pe care o vei întalni nu va putea corespunde imaginii sale virtuale decat într-o oarecare masura, deci atenţie la posibilele dezamagiri!

Indiferent catre care din metodele de mai sus manifestaţi o predilecţie, va asigur ca cea mai buna cale este un coctail pe care vi-l preparaţi dupa propria reţeta...Distribuie pe Facebook!