Sfaturi pentru femei. Cum seduci barbatii ?

Sfaturi pentru femei. Cum seduci barbatii ?

Femeie - Indrazneste si cucereste-l !

Femeia adora barbatul inabordabil, care emana mister si inteligenta. Si-l imagineaza amantul perfect! Indiferenta cu care o trateaza este ca un magnet pentru ea. Cu cat el este mai nepasator, mai distant, cu atat ea se da de ceasul mortii sa-l cucereasca. Si-ar vinde si sufletul pentru o privire de-a lui plina de dragoste. Unde greseste ea de nu are sansa sa-l aibe alaturi?!

Niciodata femeia nu trebuie sa fie usor de sedus. Un aer misterios, sigura pe ea, mereu ocupata, niciodata libera. Barbatul isi pune un semn de intrebare. De ce ea nu sta la discutii mai mult cu el? De ce tot timpul este grabita? De multe ori nu raspunde la telefon iar atunci cand o face este transanta si nu isi pierde prea mult timpul cu el. Este, mereu inconjurata de prieteni, asaltata de diversi barbati. Toate acestea il fac pe barbat sa nu mai fie asa sigur pe el, pe aerul lui de mare cuceritor si crede ca nu este deloc usor sa ajungi la inima ei. Atunci incepe vanatoarea.

Interesul creste, devine foarte interesat de ea, o cauta. Nu intelege de ce ea nu a cazut in capacana lui precum altele. Cumpara mici atentii si i le ofera pentru a o atrage. Dar ea continua sa para total dezinteresata de el, i le refuza. Atunci cand reuseste sa-i smulga un zambet sau sa iasa pentru o ora sau, maxim, doua la un bar, crede ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior, lumea este a lui.

Pe langa atitudine, look-ul femeii trebuie sa fie mereu proaspat, haine frumoase, curate, sexi dar nu vulgare, un machiaj frumos nu strident. Femeia sigura pe ea, stilata, ce stie ce vrea, va fi asaltata nu numai de el ci si de alti barbate. Nu trebuie ca ea sa se schimbe pentru a atrage barbati. Daca un barbat este atras de cineva care nu este originala, spontana.Veselia, siguranta financiara sunt atuuri in plus pentru a cuceri inima unui barbat.

Ai grija de tine, fii sigura pe tine si nu uita ca un pic de indiferenta nu strica niciodata!Distribuie pe Facebook!