Sfaturi pentru o casnicie fericita

Sfaturi pentru o casnicie fericita

Se spune ca o casnicie este rupta din rai. Asigurati-va ca aveti casnicia ca si in rai. Cititi mai departe pentru a afla cateva sfaturi pentru o casatorie fericita. O casatorie fericita duce la o viata fericita in ansamblu. Urmand acest sfat puteti evita problemele dintr-o casnicie. Aflati cum sa va faceti partenerul sa se simta special si sa fie fericit.

Daca sunteti recent casatorita sau daca tocmai ce v-ati inceput viata alaturi de partenerul dumneavoastra aceste sfaturi sunt foarte importante pentru relatia dumneavoastra. Daca va doriti cateva idei despre cum sa aveti o casnicie fericita, in acest articol veti gasi sfaturi utile. Aflati secretele unei casnicii fericite!

Banii sunt importanti! Dar nu lasati banii sa fie o cauza de probleme in casnicia dumneavoastra. Faceti un plan de cheltuieli si discutati limitele acestora. Discutati cantitatea de bani pe care o puteti folosi fara a va consulta reciproc. In acest fel, veti evita toate problemele de acest tip.

Amintiti-va sa faceti complimente mai mult decat sa criticati. Complimentele va fac partenerul sa se simta dorit. Chiar si un singur compliment poate fi un motiv de fericire pentru partenerul dumneavostra, lucru pe care il va pretui.

Incercati sa sarbatoriti chiar si evenimentele mici. Majoritatea oamenilor sarbatoresc doar aniversarea, ziua indragostitilor sau ziua de nastere. Sarbatoriti chiar si ocaziile mici precum o realizare la locul de munca sau un obiectiv realizat cu succes. Facand aceste mici momente speciale, casatoria dumneavoastra ar fi mai interesanta.

Pentru ca o casnicie sa dureze, aceasta implica uneori si unele sacrificii pentru fericirea celuilalt. Alegerea unui film sau restaurant nu trebuie sa fie intotdeauna aceeasi. In cazul in care nu sunteti de acord cu selectia filmului, lasati partenerul sa aleaga. Nu trebuie sa fie intotdeauna cel pe care il doriti. Bucurati-va de fericirea partenerului!

Surprizele sunt foarte benefice unei casnicii, facand-o mai interesanta. Punerea unei flori in dulap sau un bilet de multumesc, va poate face partenerul cu adevarat fericit. Chiar si lucrurile marunte pot face ca partenerul sa se simta iubit si special.

Cand va certati, tineti lucrurile in perspectiva. Ganditi-va, este corect sa va certati pentru nimicuri? Daca nu, probabil ca nu este necesara tulburarea armoniei dintre voi.

Nu va privati partenerul de la distractie doar pentru ca dumneavoastra nu va puteti alatura. Uneori, unul dintre dumneavoastra poate primi invitatii la evenimente alaturi de prieteni. Daca nu doriti sa va alaturati grupului, nu inseamna ca nu trebuie sa va lasati partenerul sa mearga. In mod similar, daca partenerul nu doreste sa va insoteasca la o cina la birou, nu il opriti doar pentru ca nu doriti sa va alaturati.

Incercati sa va gasiti o activitate comuna si sa va bucurati de ea in mod regulat. De exemplu, innotul, badminton-ul sau vizionarea de filme vechi impreuna. O activitate comuna duce la momente speciale. De asemenea, veti astepta cu nerabdare urmatoarea activitate si veti avea un subiect comun de conversatie.

Nu va mustrati niciodata partenerul in fata altora. Nu corectati greselile minore ale partenerului dumneavoastra in fata prietenilor. Acest lucru il va face sa se simta ca un copil.

Cand va intalniti cu prietenii dumneavoastra, gasiti o modalitate de a-l prezenta pe partenerul dumneavoastra acestora. Acest lucru il va face sa se simta bine cand va vedea ca il tratati cu respect.

Fiti responsbili si intelegatori. Daca veti intarzia acasa sunati-va partenerul si anuntati-l. In mod similar, daca planurile dumneavoastra se schimba brusc si trebuie sa mergeti la birou, informati-va partenerul pentru ca acesta sa nu se ingrijoreze. Acest lucru va arata grija dumneavoastra pentru partener si ca va ganditi la acesta.

In cele din urma, de fiecare data cand va treziti, fiti recunoscatori pentru casnicia dumneavoastra. La sfarsitul zilei, cand mergeti sa dormiti, impartasiti sentimentele si gandurile dumneavoastra cu partenerul. Este o modalitate foarte buna de a incheia ziua.

Acestea sunt cateva sfaturi pentru a avea o casnicie de succes. Cu toate acestea, se spune ca secretul unei casnicii fericite este gasirea perechii potrivite. Dupa cum spune citatul “Nu va casatoriti cu o persoana cu care puteti trai, casatoriti-va cu o persoana fara de care nu puteti trai”.Distribuie pe Facebook!