Sfaturi. Publicarea anunturilor matrimoniale

Sfaturi. Publicarea anunturilor matrimoniale

Daca vrei sa dai un anunt in rubrica Matrimoniale pentru o relatie de prietenie, dragoste, flirt sau chiar casatorie, trebuie tii cont de cateva recomandari utile care iti vor creste sansele de a primi raspunsuri. Anunturile care nu corespund urmatoarelor criterii de redactare si continut, vor fi sterse.


Pozele. Un anunt cu poze clare si frumoase are +70% mai multe sanse sa primeasca raspunsuri. Un anunt fara poze va avea prea putine vizualizari si risti sa nu primesti raspunsuri. Pozele trebuie sa iti apartina, sa te reprezinte, sa fie recente (de preferat nu mai vechi de un an). Nu adauga poze false deoarece dai dovada de neseriozitate iar la intalnire vei lasa o impresie destul de neplacuta. Cauti o relatie cu o persoana? Asuma-ti anuntul si pune poze cu tine. De altfel si tu cand citesti anunturi pe net sau in ziar, te uiti numai la cele care contin poze clare si atragatoare, corect ?

Titlul. Titlul anuntului trebuie sa contina o expresie clara a ceea ce cauti. Un titlu format doar din unu sau doua cuvinte scrise la nimereala, nu iese deloc in evidenta. Ideal ar fi ca titlul anuntului tau sa aiba intre patru si sase cuvinte. Titlul este indexat pe Google, apare in rezultatele de cautare si de el depinde daca cineva deschide sau nu anuntul tau matrimonial. Iata un exemplu de titlu de calitate (nu inseamna ca trebuie sa il copii): "Barbat serios caut femeie pentru casatorie", "Barbat tanar si dragut caut o fata pentru sex", Studenta in Bucuresti caut un prieten", "Barbat divortat caut femei pentru casatorie", "Femeie frumoasa cau un barbat distins, educat si fara copii"

Continutul. Textul anuntului trebuie sa fie format din macar trei fraze clare - aproximativ 50 de cuvinte - in care vorbesti despre tine: ocupatia ta, starea civila, varsta, inaltimea, greutatea, hobbyurile tale, locatia ta etc si apoi scrii despre profilul pe care il cauti, enumerand criterii de selectie in functie de preferintele tale: categoria de varsta, inaltimea, greutatea, nivelul de studii, ocupatia, cu sau fara copii, necasatorita sau divortata, orasul sau judetul de unei ai prefera sa fie persoana respectiva.

Verifica anuntul. Pentru a-ti raspunde, persoanele care vor citi anuntul tau trebuie sa fie atrase de mesajul transmis, de corectitudinea lui, de interesul prezentat si de credibilitatea lui. Multe femei si multi barbati scriu anunturi in graba si apoi se mira ca nu le contacteaza nimeni sau ca nu le contacteaza persoanele potrivite. Pai, nu este nimic de mirare. Anunturile matrimoniale fara fotografii, in plus a caror text lasa de dorit, precum: "Buna. Sunt singur suna-ma la telefonul 0750022..., ." Beeee. Caut femei frumoase, sexi din Constanta", nu vor primi niciodata rasunsuri. Decat sa publici un asemenea anunt, mai bine iti dedici 10 minute, il formulezi cum trebuie, incarci doua trei poze recente si gata.

Inainte de a finaliza publicarea unui anunt matrimonial citeste-l de cateva ori. Tu ai raspunde unui asemenea anunt? Iti place cum suna? Este scris corect din punct de vedere gramatical? Ai folosit cuvinte cheie care sa descrie clar preferintele?

Tine cont si de urmatoarele aspecte si sfaturi:

Anunturile matrimoniale sunt gratuite acceptate daca respecti recomandarile. --- Daca doresti sa cresti numarul de vizualizari, poti plati pentru promovarea lor. --- Anunturile online expira dupa 30, 90 sau 180 de zile, in functie de optiuni. --- Numarul de telefon din anunt se va afisa public. Asadar oricine te poate apela. --- Anunturile cu numere de telefon false vor fi sterse. Mai bine nu puneti numar. --- Ai acces pe site sa modifici anunturile si eventual sa le stergi oricand doresti. --- Site-ul isi declina responsabilitatea cu privire la efectele publicarii anunturilor. --- Unele anunturi pot fi false. Nu trimite bani, cadouri, bilete de avion nimanui. --- Pentru siguranta ta iti recomandam sa nu dai adresa exacta unde locuiesti. --- Nu accepta niciodata invitatiile de a merge acasa la persoane necunoscute.

Adauga un anunt

A. Pentru a adauga un anunt matrimonial gratuit poti scrie o noua postare in pagina ta personala. De asemenea in sidebar, poti adauga si promova un anunt aici https://www.cupidon.ro/ si va fi afisat doar membrilor inscrisi pe cupidon.ro, cu posibilitatea de a alege genul, localizarea si varsta celor care il vor vedea. Publicarea anunturilor necesita inscrierea prealabila pe siteul Relatii.ro



Distribuie pe Facebook!