Site de Matrimoniale crestine in Romania

Site de Matrimoniale crestine in Romania

Cauti la matrimoniale barbati sau femei crestine care sa-ti impartaseasca convingerile religioase? Crezi ca Familia crestina se intemeiaza pe sentimente de dragoste intre un barbat si o femeie? Pe Cupidon.ro militam pentru apararea si promovarea valorile casatoriei si familiei crestine, familie compusa dintr-un barbat si o femeie. Aici intalnesti oameni singuri cu credinta in Dumnezeu si persoane cu un angajament fata de valorile crestine in viata de zi cu zi. Pe cupidon.ro exista grupuri de socializare si matrimoniale online dedicate exclusiv acelor femei si barbati crestini care isi cauta un partener pentru casatorie in Romania.

Inscrieti-va astazi sa intrati intr-o comunitate serioasa de barbati si femei crestine din Romania. Cupidon.ro ofera ajutor personalizat pentru gasirea sufletului pereche. Mai jos, aveti la dispozitie un numar de telefon unde va putem oferi sfaturi utile.

Discutiile online

Nu crede tot ce ti se spune ci incearca sa afli adevarul. Cat este de importanta religia pentru partenerul tau? Poti intreba spre exemplu anumite detalii privind unele ritualuri bisericesti, sau poti folosi in discutie unii termeni specifici pe care doar un practicant i-ar putea cunoaste.

Se spune ca despre religie si credinta putem vorbi la nesfarsit. Nu ezita sa abordezi si subiecte precum familia traditionala, botezul copiilor, casatoria religioasa, adulterul, divortul, milostenia, iubirea aproapelui. Un alt test simplu pentru a intelege daca persoana respectiva este o crestina practicanta sau nepracticanta, ar fi sa o intrebi despre o anumita sarbatoare, despre un text din Biblie. Daca este de credinta ortodoxa sau catolica intreab-o despre ziua de pomenire unui sfant, despre cat de des participa la slujbele religioase, ce parere are despre rugaciune, despre post, ce crede despre educatia copiilor, etc. De la prima intalnire, din modul de exprimare si din atitudine iti poti da seama daca persoana cu care te-ai intalnit este una credincioasa sau nu.

Intalnirea cu persoana cunoscuta online

Intalnirea reala cu persoana cunoscuta pe internet va fi testul final care poate bloca totul sau, speram noi, va pune bazele unei relatii de dragoste pe termen lung pentru casatorie. La inceputul oricarei relatii de iubire multe femei si barbati vor sa para niste sfinti dar in realitate sunt altfel. De aceea, pentru a nu pleca cu stangul intr-o relatie trebuie sa te asiguri ca persoana din fata ta corespunde asteptarilor tale atat din punct de vedere spiritual cat si fizic. Spunem fizic deoarece credinta in Dumnezeu nu este singurul ingredient care garanteaza o relatie de durata si o casatorie fericita. Acorda atentie modului cum se imbraca, se comporta, se exprima et cum gandeste.

Aparentele exterioare pot fi insealatoare. Faptul ca persoana poarta o cruce la gat, o matanie sau un rozaliu la mana, nu inseamna neaparat ca este o crestina adevarata. Descopera-i frumusetea interioara, incearca sa afli cate ceva despre trecutul ei si ce se ascunde in inima ei. Isi doreste o relatie serioasa ?


Site de Matrimoniale Crestine


Nisa siteurilor de dating pentru persoane crestine in Romania este una foarte mica in comparatie cu cea din Statele Unite ale Americii sau cu cea din Europa de Vest. Comunitatile crestine online din Romania, altele decat cea ortodoxa si catolica, sunt mai "tinere" decat cele din tarile occidentale. Numarul membrilor in comunitatile si bisericilor neoprotestante creste constant si in Romania. Daca pana in prezent cererile pentru acest tip de servicii "matrimoniale crestine" erau mici, constatam o tendinta ascendenta incepand cu anul 2020.

Exista totusi anumite prejudecati cu privire la accesarea serviciilor de dating online. In mod gresit, internetul este considerat de catre anumiti preoti ori pastori din Romania ca fiind un pericol pentru credință creștină. Inca mai intalnim in Romania oameni obtuji care considera ca detin adevarul absolut, unica credinta adevarata si nu ezita sa se amestece in viata privata a credinciosilor interzicandu-le sa-si caute perechea online. Siteurile de matrimoniale nu sunt vazute cu ochi buni de reprezentantii anumitor Biserici probabil si din cauza riscului de a-i pierde pe acei crediciosi care ar putea intalni online un partener de alta confesiunie crestina si s-ar putea converti la credinta lui. Datorita acestui tip de manipulare a maselor, cand vine vorba de cautarea unui viitor sot sau a unei viitoare sotii pe internet, anumite persoane crestine credincioase devin rezervate, chiar pesimiste.

Potrivit invataturii de credinta ortodoxa, familia este asezamantul divin, creat de Insusi Dumnezeu in rai, pentru perpetuarea neamului omenesc, pentru ajutorul reciproc si pentru cultivarea si dezvoltarea darurilor cu care fiecare sot este inzestrat, in atmosfera de comuniune si de dragoste, luminati si calauziti de harul Duhului Sfant, care binecuvanteaza si sfinteste legatura dintre barbat si femeie. Familia se bazeaza pe dorinta lui Dumnezeu de a-l crea pe om barbat si femeie, deci pereche, pentru a se completa sau intregi reciproc.

"Nu mai putin daunatoare pentru viata de familie sunt si casatoriile mixte, adica cele care se incheie intre crestinii ortodocsi cu parteneri apartinand altor confesiuni, catolica, protestanta sau cultelor neprotestante sau chiar necrestini: musulmani, evrei, budisti, hinduisti, brahmani si altii. In conditiile in care se desfasoara viata in Romania, cand capata tot mai multa realitate economia de piata si patrunderea elementului strain, mai ales in domeniul vietii comerciale, se constata si o crestere a numarului casatoriilor mixte, incheiate intre romani, mai ales femei, si straini de toate nationalitatile si de toate religiile sau confesiunile ori cultele crestine. Neavand aceeasi credinta, aceeasi limba si aceleasi obiceiuri si traditii culturale si de familie, in mod firesc, aceste cupluri isi impropriaza un mod deosebit de viata, care difera de cel obisnuit sau traditional, cu efecte negative asupra celor doi parteneri. Cei mai multi din partenerii acestor casatorii traiesc necununati, iar copiii raman de foarte multe ori nebotezati. Oricum, latura religioasa este cea afectata poate cel mai mult.

In privinta casatoriilor mixte, este bine ca preotii sa insiste ca acestea sa nu aiba loc, iar atunci cand ele sunt inevitabile, mai ales ca sunt incurajate de legislatia civila, cununia religioasa sa nu se faca decat dupa convertirea partii necrestine sau neortodoxe". spunea Pr. Prof. Nicolae D. Necula


Ce confesiuni crestine sunt pe Cupidon.ro

Multi barbati si femei singure nu isi declara confesiunea, impropriu spus religia. Desi majoritatea persoanelor inscrise sunt de confesiune ortodoxa si catolica, exista si alte confesiuni pe acest site de matrimoniale : crestini penticostali, crestini baptisti, crestini reformati, crestini dupa evanghelie, adventisti, martorii lui Iehova, crestini protestanti, alti crestini - impropriu numiti pocaiti, etc.


Dragostea care dureaza in timp

S-a dovedit ca o relatie de iubire dureaza mai multi ani daca te casatoresti cu o persoana care impartaseste aceleasi convingeri si valori morale ca ale tale. Spre deosebire de alte siteuri de intalniri, majoritatea persoanelor inscrise Cupidon.ro isi exprima credinta in Dumnezeu. Una dintre prioritatile noastre este sa ajutam barbatii si femeile crestine singure sa gaseasca o relatie de dragoste serioasa, bazata pe credinta si iubire reciproca, cerand binecuvantarea bunului Dumnezeu.

Pentru siguranta dumneavoastra

Siguranta si securitatea membrilor este importanta. Intrucat respectam viata privata a fiecaruia si intrucat inscrierile online sunt libere, recomandarile noastre de intalniri se vor limita numai la persoanele pe care le cunoastem personal. Nu putem garanta pentru seriozitatea ai buna credinta a tuturor celor care se inscriu pe cupidon.ro si in acest sens va recomandam sa dati dovada de prudenta si sa va luati masurile de siguranta necesare inainte sa mergeri la o intalnire cu o persoana cunoscuta pe internet.


Doar persoane credincioase pe Cupidon.ro ?

Siteul de matrimoniale Cupidon.ro nu apartine unei biserici ori comunitati religioase. Aici nu veti intalni in exclusivitate barbati si femei crestine. Este posibil sa intalniti pe cupidon.ro si persoane care nu sunt crestine insa care sunt interesate de o relatie serioasa cu un barbat sau cu o femeie crestina. Ramane la latitudinea dvs ce partener va alegeti. Pe forumul siteului puteti citi despre secretele unei casnicii pline de afectiune.

Inregistrati-va acum pe cupidon.ro sa intalniti barbati crestini si femei crestine care vi se potrivesc! Daca veti intalni persoana potrivita, pe baza juramantului de iubire pe care il veti rosti inaintea lui Dumnezeu, Biserica va cere binecuvantarea lui Dumnezeu pentru familia pe care o veti forma impreuna.Distribuie pe Facebook!