Site gratuit de socializare, intalniri si relatii matrimoniale

Site gratuit de socializare, intalniri si relatii matrimoniale

Advertorial - Relatii.ro este un site gratuit de socializare, intalniri si relatii matrimoniale dedicat celor care cauta Femei sau Barbati pentru o relatie de socializare, prietenie, flirt, dragoste, casatorie. Si totusi, am fost intrebati de ce am creat un site gratuit de socializare, intalniri si relatii matrimoniale ?

Motivele sunt multiple. Primul motiv este ca ne bucuram din suflet cand vedem oameni fericiti impreuna.

Internetul ar trebui sa ramana gratuit. Exista multe siteuri de socializare si de dating online care propun servicii cu plata, insa multi romani nu isi permit sa plateasca abonamentele de acces. In societatea anului 2020 exista un interes real de socializare / relationare / formarea unui cuplu sau a unei familii. Ce putem noi face sa venim in sprijinul acestor oameni ? Ce ar fi sa-i ajutam sa socializeze gratis ? Noi credem ca indiferent de starea materiala a oamenilor, cu totii meritam sa fim fericiti. Viata in sine nu se rezuma doar la BANI. Daca putem aduce un gram de bucurie in viata cuiva, daca putem alina o suferinta, trebuie sa o facem fara ezitare, cu drag si inima buna.

Din ce in ce mai putine in 2020 site-uri ofera acces gratuit la serviciile lor. Pe buna dreptate, din punctul de vedere al unui webmaster. Gestionarea unui site de socializare / matrimoniale necesita resurse materiale relativ importante, fie ca vorbim de gazduire, programare IT, licente, intretinere, actualizare si monitorizare. Costurile aferente sunt suportate de proprietrarii siteului. Publicitatea afisata pe site nu acopera cheltuielile.

Alt motiv: In Romania in Moldova si in Dioaspora sunt foarte multi romani singuri, femei si barbati care doresc fie sa socializeze, sa interactioneze online cu alte persoane, fie sa alunge singuratatea, fie sa organizeze intalniri si tot felul de relatii. Un site dedicat exclusiv romanilor credem ca este binevenit. Siteul de socializare Relatii.ro ar putea fi locul potrivit pentru inchegarea unor relatii / intalniri concrete pe termen lung.

Intamplator am redeschis siteul Relatii.ro in apropierea sarbatorilor. Stim cu totii ca nimeni nu doreste sa fie singur de sarbatori. In acest context, foarte multe femei singure, foarte multi barbati singuri folosesc site-urile de socializare si siteurile de intalniri matrimoniale sa alunge singuratatea schimband cateva cuvinte online sau in cazuri mai fericite sa gaseasca pe cineva cu care sa petreaca sarbatorile.

Unele persoane desi au in prezent o relatie de cuplu sau sunt casatorite se simt totusi singure si nefericite, fie datorita nepasarii partenerului, a racirii relatiei, fie datorita distantei care ii separa. Asemenea persoane nu cauta neaparat o noua relatie ci cauta mai degraba sfaturi de la alte persoane. Socializare actioneaza ca un medicament pentru relatiile de cuplu tensionate. Exteriorizarea sentimentelor traite este absolut necesara. Pe Relatii.ro utilizatorii inscrisi pot publica gratuit articole legate de Relatiile lor, legate de probleme lor sentimentale, legate de dorintele lor, pot pune intrebari si pot da sfaturi pe Blog sau in Forumul site-ului. Discutand cu femei si barbati, poti reusi sa depasesti orice problema ivita in relatia ta de cuplu.

Siguranta ta pe primul loc

Relatii.ro dezvolta regulat mijloace tehnice pentru pastrarea unui mediu cat mai sigur de comunicare si interactiune. Incurajam membrii siteului sa colaboreze cu noi (de la completarea profilului cu date reale pana la raportarea eventualelor profile, poze sau abuzului care pot aparea pe siteul de socializare relatii.ro) pentru mentinerea sigurantei si a respectului reciproc fata de intreaga comunitate.

Daca apreciezi siteul Relatii.ro te rugam sa dai o distribuire pe Facebook. Unii oameni ar putea avea nevoie de el. Multumim. Echipa Relatii.roDistribuie pe Facebook!