Siteuri despre relatii

Siteuri despre relatii

Pe internetul autohton, in Romania, puteti gasi cateva site-uri de calitate dedicate partial Relatiilor dintre femei si barbati. Nu sunt siteuri de matrimoniale si nu sunt nici siteuri dedicate in exclusivitate Relatiilor. Majoritatea acestor site-uri includ nisa "Relatii", propun articole si sfaturi pentru solutionarea relatiilor complicate, tensionate, a nepotrivirilor sexuale, a despartirilor sau a altor problemele care ar putea fi rezolvate citind articolele cu sfaturi de la specialisti.

De exemplu Unica.ro scrie in mod regulat articole despre viata de cuplu si familie. Accesul la citirea articolelor este gratuit. Unica.ro își finanțează întregul conținut jurnalistic exclusiv prin publicitate. Articolele sunt insotite de anunturi publicitare care se adreseaza deopotriva barbatilor si femeilor.

Un alt site romanesc care se focuseaza pe Relatiile de cuplu, pe mijloacele a depasi orice impas in relatia de cuplu, teste si sfaturi de la "specialisti" se numeste Elle.ro Niciunul dintre aceste site-uri nu propune posibilitatea de a interactiona cu alti membri inscrisi pentru a discuta online respectivele probleme de cuplu. Accesul la o informatie bruta nu rezolva probleme dintr-un cuplu in mod automat.

De aceea, dupa modelul siteurilor din strainatate, consideram ca partea de interactivitate dintre cititori si autorii articolelor respective sau interactivitatea intre cititori si persoane care traiesc sau eu experimentat situatii similare in trecut, ar putea fi de mare folos pentru persoanele aflate in dificultate. In majoritatea cazurilor comentariile articolelor din nisa "Relatii" sunt dezactivate.

Putem spune ca Relatii.ro face diferenta, este un mix intre un site de articole / blog si un site interactiv de dating online unde puteti scrie articolele voastre pe blog-ul personal si puteti cere/primi/oferi raspusuri de la membrii inscrisi...sau puteti cauta gratuit o relatie de prietenie, socializare, dragoste, casatorie, etc. Relatii.ro era prin 2002 cel mai mare site de matrimoniale din Romania.

In prezent siteul este din nou LIVE, axat exclusiv pe articole noi publicate intr-o comunitate interesata de RELATII. Speram sa devina un site de succes in urmatorii ani.Distribuie pe Facebook!