Sotia – o doamna, iubita, amanta, gospodina

Sotia – o doamna, iubita, amanta, gospodina

Sotia – o doamna, iubita, amanta, gospodina

Preotul finalizeaza cununia cu: < De acum, va declar sot si sotie..!>. Iar mirii se saruta patimas apoi timid, zambind fericiti si isi promit iubire, fidelitate pe viata. Fiecare cuplu trece prin ritualul casatoriei tremurand emotionati. Se simt binecuvantati. Sotul isi priveste dragastos sotia, fericit si implinit, atent la fiecare miscare a ei. Arata ca un boboc de trandafir alb, imbujorata, firava si vesel. A luat-o pentru ca simte ca ea ii poate oferi o viata intreaga linistea, iubirea si echilibrul de care are atata nevoie.

Minunata femeie imbracata complet in alb stralucitor, inconjurata de nasi, rude, prieteni, de nuntasi, in general, va fi femeia care ii va sta la capatai cand va fi bolnav, ii va spune o vorba de alin, in soapta, atunci cand il va durea fizicul sau sufletul, va fi mama copilor lui minunati pentru totdeauna. O va privi cum se ingrasa, cum devine un balon rotund, greoi, cu picioare si maini umflate. Va urma sa apara miracolul lor. O va aduce de la spital c-o mogaldeata-n brate, minunea micuta si roz ce nu va inceta sa planga decat la sanul ei alb, plin de lapte dulce ca mierea.


Ea este femeia care-i va darui iubire in fiecare noapte, pe care o va mirosi de mii de ori, careia ii va atinge gatul gingas si bratul ocrotitor, ea este cea pe care o va iubi nebuneste in zeci de pozitii. Femea sortita, sotia care ii va deveni si amanta facandu-l sa ajunga pe culmile extazului iar apoi, intr-un final, obosit dar fericit va adormi la sanul ei adorat.

O va iubi nespus pe cea care ii va gati de un infinit de ori, cea care va face prajituri minunate, delicioase. Este fericit si-o priveste sorbind-o din ochi. Este femeia pe care a ales-o si cu care va petrece cele mai frumoase clipe din viata lui. Sotia lui! O va iubi nespus pentru ca este aleasa lui. Este ea, ca nimeni alta.

O saruta, zambind satisfacut, pornind de mana spre lumea ce ii asteapta la petrecere.Distribuie pe Facebook!