Teama de a nu fi parasita

Teama de a nu fi parasita

Teama de a nu fi parasita

De cand ma stiu am tot avut cuibarit in suflet acest sentiment – ma tem in permanenta ca voi fi parasita – chiar si atunci cand decideam eu sa pun capat unei relatii... Cred ca o faceam in mod inconstient – fugeam pur si simplu de teama sa n-o faca el mai intai.

Citesc prin tot felul de reviste si publicatii ca e o chestie care vine inca din frageda princie – e adevarat ca am crescut fara tata – ne-a parasit cand aveam trei ani, asa ca nici macar nu mi-l amintesc si deci nu vad cum as putea sa duc dorul cuiva pe care nu-l cunosc – cred asadar ca este ceva mult mai puternic decat asta, ceva ce vine chiar dinainte de a fi nascuti, un fel de descantec al ursitoarelor, pe carenu-l poti evident, controla...

Cand mi-a murit catelul, desi era absolut normal la varsta inaintata pe care o avea, am luat-o ca pe o tradare, ca pe o mare nedreptate si am suferit vreme indelungata – chiar si acum ma simt coplesita cand ma gandesc la pierderea acestui prieten drag – era singura fiinta care mi-a stat alaturi de-a lungul timpului, in orice situatie.

In rest, n-am fost in stare sa imi fac amici de suflet – mereu aceeasi teama ca ma vor parasi mai devreme sau mai tarziu si dezamagirea imi va invada inima – n-am vrut sa spun DA cand era cat pe-aci sa ma casatoresc cu o persoana care tinea cu adevarat la mine – atat de multe divorturi in jurul nostru ca te apuca disperarea din start – n-am vrut sa ma mai leg prea profund de nimeni si de nimic...

Dar cum faci cand ajungi la o anumita varsta la care dorinta de a avea un copil nu-ti mai da pace? E ceva ce vine peste tine dintr-odata, fara sa o chemi si din acel moment nu reusesti sa-ti mai gasesti linistea. Vezi doar hainute in miniatura, vitrine cu papusi si jucarele colorate, botosei, caruciare si dantelute la tot pasul, ca si cum ti le-ar presara cineva in drum intentionat.

Un copil nu te tradeaza, nu te lasa balta – chiar si atunci cand se vara in bucluc sau iti aduce note proaste acasa, el da un sens viatii tale – te iubeste deplin si pentru totdeauna. Problema e ca nu-i poti da viata de una singura, trebuie sa lasi garda jos si macar odata-n viata sa te lasi luata de val, sa ai incredere in cineva...

Apoi, daca va fi si va fi sa suferi din iubire, chiar si cu riscul de a fi parasita, macar stii ca a meritat!Distribuie pe Facebook!

Barbat din Strainatate. Matrimoniale

Recomandare Speciala

Agentia Cupidon il recomanda pe Bruno, un domn distins din Elvetia care cauta o domnisoara pentru casatorie. Apasati pe fotografie pentru detalii.


Barbat din Strainatate. Matrimoniale