Cupidon - Primul site de matrimoniale din Romania

Cupidon - Primul site de matrimoniale din Romania

Cupidon.ro este primul site de matrimoniale din Romania, online din anul 2000. Prin experienta acumulata timp de peste 20 de ani Cupidon.ro a devenit unul dintre cele mai bune si mai serioase site-uri matrimoniale online din Romania și din Republica Moldova in timp ce majoritatea site-urilor matrimoniale noi nu "rezista" pe piața mai mult de 4-5 ani.

Siteul Cupidon propune atat servicii matrimoniale online cat si servicii de intalniri personalizate ca agentie de matchmaking, exclusiv pentru relatii de dragoste pe termen lung - casatorie cu femei ori barbati din Romania si strainatate.

Cupidon
nu este un banal site de matrimoniale gratuit ci este un Brand care se remarca prin serviciul de intalniri personalizate. Fiecare brand are povestea lui iar Cupidon are una bazata exclusiv pe sentimente de dragoste.

Personajul legendar Cupidon, in mitologia greaca era asociat cu un pețitor priceput care facea in asa fel incat oamenii singuri sa se îndrăgostească, sa-si gaseasca sufletul pereche si sa formeze un cuplu.


Nisa de matrimoniale din Romania

Siteurile matrimoniale online nu sunt o metoda eficienta pentru gasirea unui partener serios intrucat, pe de o parte informatiile completate aleatoriu de catre membri la inscriere nu sunt verificate de nimeni iar pe de alta parte integritatea, trecutul ascuns sau intentiile reale ale membrilor unui site de matrimoniale va pot creea multe neplaceri sau chiar va pune viata in pericol.

Potrivit unui studiu recent realizat de Agentia Cupidon cu privire la canalele de cautare moderne utilizate in Romania, distingem trei abordari diferite, in functie de preferintele si mai ales de posibilitatile financiare ale persoanelor interesate:

1. cele care-si incearca norocul pe siteuri matrimoniale gratuite.
2. cele care-si cauta sufletul pereche pe siteuri matrimoniale cu plata (de la 10 euro pe luna).
3. cele care prefera intalniri personalizate prin agentii de matchmaking. (de la 150 euro pe luna).

Din a treia categorie de persoane fac parte domni cu un background respectabil ori doamne distinse care au un statut socio-profesional bine definit, o educatie aleasa, oameni de afaceri, avocati, medici, arhitecti, profesori, etc, cu un venit peste medie si care sunt in cautarea unui partener de acelasi nivel. Agentia Cupidon si-a castigat notoriatatea prin calitatea serviciilor dating oferite persoanelor singure.

Cupidon ca brand al servicilor matrimoniale din Romania are la baza o poveste de dragoste reala. Administratorii site-ului cupidon.ro s-au întâlnit online, s-au indragostit la prima vedere și si-au unit destinele intr-o frumoasa relație de dragoste care durează si astăzi.

In concluzie, siteul de matrimoniale cupidon.ro nu este doar un business ci este o experienta reusita împărtășită persoanelor singure care isi cauta sufletul pereche. Cupidon.ro se adreseaza persoanelor singure, femei si barbati, care doresc sa intalneasca in siguranta persoane compatibile si verificate de catre o agentie matrimoniala cu experienta.

O pagina care vorbeste in detaliu despre brandul nostru este disponibila aici Cupidon - Brand al serviciilor de dating si matchmaking



Distribuie pe Facebook!