elenra

Femeie 45 ani din Bucuresti

elenra ID 37831

Ultima conectare din Romania
Eu sunt:
Femeie 
La matrimoniale caut:
Barbat 
Varsta mea:
45
Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Aparenta fizica
Inaltime:
1.75m 
Greutate:
58 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi aluna 
Culoarea parului:
Blond 
Viata personala
Situația matrimonială:
Vaduv(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

Mi se spune că farmecul meu este în simțul umorului. Râsul este doar o modalitate excelentă de a vă petrece timpul. Iubesc exteriorul. Îmi place sportul, încerc să rămân activ și să mă distrez cu prietenii și familia. Iubesc vinul bun, mesele rafinate, filmele și concertele.

This profile is blocked by Cupidon anti-scam team. This is a fake profile created by a scam. She uses also this email address: elenrad444@gmail.com

She asked to communicate outside the website by email in order to scam people. Her name is not Elena Radu.

"Vă mulțumesc că mi-ați dat adresa de e-mail pe site-ul de întâlniri și e plăcut să te cunosc. Iată puțin despre mine. Numele meu este Elena Radu, înălțimea mea este de 175 cm, in medie corp, Ochi verzi, 45 de ani. Eu nu fumez, am dubla cetatenie romana si americana. Beau ocazional, sunt văduv fără copil. Sunt un catolic creștin, aveam diploma de master ... Sunt un inginer maritim care lucrează cu compania de transport maritim Cosco.

Sunt în prezent inginerul șef. În calitate de șef de inginerie marină la bordul navei, lucrez îndeaproape cu căpitanul, ocupând uneori rang egal, pentru a se asigura că aspectul fizic al navei este complet controlat. Trebuie să spun un loc de muncă provocator și sunt pasionat de munca mea și de contribuțiile mele. De asemenea, folosesc oportunitatea care mi-a oferit munca să mă angajez în alte afaceri, cum ar fi furnizarea de ulei de palmier, din Asia în America de Sud.

Sunt o persoană simplă care se bucură de lucruri simple cum ar fi să vizioneze un film, golf, drumeții, ciclism, alergări și dansuri. Îmi plac călătoriile și Campingul, Ciclismul, Înotul, Schiatul sau îmbarcare, Navigarea, Flying, oaspeții de divertisment, ieșind la cină, petrecând împreună cu prietenii și familia. Sunt o femeie plină de compasiune, deschisă și onestă, care are un simț al umorului și foarte loială față de cei cărora le pasă. Ceea ce mă deranjează cel mai mult este lipsa de onestitate și întârzierea. Sunt aici, sperând să găsesc pe cineva să-mi petreacă restul vieții, știu că sunt gata să-mi găsesc a doua jumătate, să-mi construiesc o familie cu dragoste și înțelegere. Știu că aceasta este o modalitate neortodoxă de a găsi un partener, dar acesta este secolul al 21-lea.

Sper că aceasta este o introducere suficient de bună pentru acum. Vă mulțumim din nou, sperăm să vă citiți din nou.

Acum e rândul tău să-mi spui despre tine. Ce faci pentru muncă? Ai fost căsătorit înainte? Aveți copii? Spune-mi lucrurile care îți plac și cele care nu-ți plac? Spune-mi orice ai de gând să împărtășești cu un străin care vrea să fie prieten și mai mult.

În acest e-mail am atașat o parte din fotografia curentă pentru dvs. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți și cu mine unele dintre fotografiile dvs.

Salutări calde,

Elena."

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Nu stiu daca vreau copii 
Zodia:
Leu 
O persoana:
educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Arta, cultura, Internet, calculatoare, Activitatile culinare, Obiectele Artizanale, Imi place sa dansez, Iesirea la restaurant, Familia, prietenii, Jocurile, Gradinaritul, Sanatatea, Miscarea, Ascult muzica, Urmaresc filme, Fotografiatul, Fac sport, gimnastica, Imi place sa citesc, Religia, Spitirtualitatea, Teatrul sau Opera, Ma uit la TV, Calatoriile, Altruismul, Shopping, Sa desenez, Pescuitul si camparea 
Viata profesionala
Nivel de studii:
Studii postuniversitare 
Domeniul de activitate:
Tehnica, Stiinte, Inginerie 
Limbi vorbite:
Engleza, Germana, Italiana, Spaniola, Romana 
Caut o relatie serioasa
Perechea potrivita. Preferinte:

Îl caut pe prințul care vrea să fie iubit și, de asemenea, gata să iubească din toată inima, cineva cu o educație bună, dar care are o atitudine tânără și distractivă față de viață, ar trebui să fie distractiv și energic, care să se bucure de un stil de viață sănătos. Vârsta și distanța nu sunt o problemă, ceea ce contează este să găsești partenerul potrivit. Eu pot mergi orice distanță să fii cu el.

Varsta pe care o caut:
De la 40 Pana la 78 de ani.
Jurnal - Activitate recenta
Cupidon.ro - Poza lui elenra, Femeie 45 ani. Matrimoniale Bucuresti Romania
elenra s-a inscris recent la matrimoniale pe Cupidon.ro
Doresti sa faci cunostinta cu
elenra
, o femeie singura de 45 ani din Bucuresti, Romania?
Inscrie-te - sau - Conecteaza-teFemei din Romania

Femei din Bucuresti