Cum ma inscriu in agentia matrimoniala ?

Completeaza formularul de inscriere online, apasand pe cuvantul inscriere. Nu preluam inscrieri prin telefon decat in cazuri cu totul exceptionale (de exemplu cand cineva nu dispune de o conexiune la internet si totusi doreste sa beneficieze de servicii matrimoniale personalizate).

M-am inscris dar nu ma pot conecta. De ce ?

Motivele pot fi multiple : poate nu ai finalizat inscrierea. Inscrierea este terminata doar cand vezi pe ecran confirmarea : "Perfect. Inscrierea s-a realizat cu succes". Dupa ce te-ai inscris, automat noi ti-am trimis un link de activare pe adresa ta de email. Ai primit acel mail? Daca nu l-ai primit in cutia de email, verifica daca nu a ajuns cumva in dosarul Spam sau Junk. Daca vezi mesajul de la Cupidon in Spam, deschide-l si apasa deasupra lui pe NOT SPAM. Mesajul va fi transferat in INBOX. Acceseaza INBOX-ul, deschide mesajul de la noi si apasa pe linkul de activare (o linie de text scrisa cu albastru) pentru a confirma inscrierea. Acum te vei putea conecta cu adresa de email (sau cu numele de utilizator) si parola aleasa la inscriere.

In aproximativ 50% din cazuri, adresa de mail a fost scris gresit si reinscrierea cu o adresa corecta este necesara. Daca inscrierea a fost terminata cu succes dar nu gasesti mailul de activare nici in Inbox, nici in Spam, atunci adresa de email pe care ai introdus-o in formularul de inscriere, a fost scrisa gresit. Nu panica, se intampla foarte des! In acest caz, asigura-te ca adresa de mail este corecta si valida.

Inscrie-te din nou cu adresa corecta. O adresa de mail are forma urmatoare: popescu@yahoo.com - Sa nu fi scris yahoo.com in loc de yahoo.ro sau invers; sa nu fi gresit vreo litera. Se intampla des ca multe persoane sa nu cunoasca adresa lor de mail.

Daca ai dubii asupra corectitudinii adresei de email, deschide adresa de mail (yahoo, gmail, hotmail, etc si trimite un mail catre adresa ta de email, folosind adresa pe care o cunosti. Daca il primesti in cateva momente, adresa este corecta, daca nu, este scrisa gresit. In rezumat, cand ai convindegrea ca adresa este buna, solicita interventia unui administrator, trimitand un mesaj aici

Am adaugat poze pe site, dar nu apar. De ce ?

Toate informaţiile şi pozele sunt verificate manual inainte a fi publicate pe site, pentru a-ţi oferi certitudinea că întâlneşti numai femei si barbati cu date reale reale şi pentru a te proteja de neplăceri sau de conţinut indecent şi jignitor care ar putea fi publicat de persoane rau intentionate. Pozele membrilor sunt validate in maxim 48 de ore. Un profil fara poza validata, inclusiv cei care isi schimba fotografia principala, nu pot trimite mesaje pe site. Numai membrii abonati, verificati prin alte metode, pot trimite mesaje private, chiar daca profilul lor nu contine o fotografie validata de administrator.

Intampin o problema cu fotografiile ?

In contul dvs exista doua locuri in care puteti adauga fotografii. Aveti fotografia principala care apare mereu pe pagina profilului dumneavostra care poate fi adauga/schimbata aici si fotografiile suplimentare care pot fi incarcate aici. Apropo de Pozele mele, adica fotografiile suplimentare : dupa ce fotografiile vor fi validate de administrator, apasand pe fotografie se va mari. Apoi dedesubt apasand pe pe "Modifica" puteti adauga o descriere a imaginii si puteti alege "Cine poate vedea acea fotografie", 'cine poate comenta acea fotografie" etc. etc. Selectati optiunea dorita si apoi confirmati alegerea apand pe butonul Trimite. Sub fiecare fotografie, in contul dvs, aveti posibilitatea sa centrati, sa decupati, sa reorientati sensul si sa stergeti fiecare fotografie in parte.

Daca nu reusiti sa incarcati o fotografie pe site, o puteti trimite pe mail la adresa de mail din rubrica Contact si o vom adauga noi.

De unde pot modifica profilul meu !

Ca sa poti modifica profilul trebuie sa te conectezi pe site cu numele de utilizator si parola aleasa la inscriere. Apesi pe butonul Contul meu - Modifica profilul sau intri in meniu si de acolo poti modifica profilul oricand si de oricate ori ai nevoie. Nu este permis sa adaugi in prezentarea ta numere de telefon sau adrese de facebook etc, decat daca esti membru abonat. Momentan doar abonatii pot modifica profilul. In caz de modificati minore puteti contacta administratorul.

De ce nu reusesc sa trimit mesaje ?

Atunci cand nu puteti trimite mesaje, apare cu siguranta un mesaj explicativ care descrie motivul pentru care nu vi se permite acest lucru. In primul rand trebuie sa fiti inscris si apoi conectat pe site cu adresa de mail si parola dumneavoastra. Daca sunteti barbat, foarte probabil trebuie sa platiti un abonament de acces la corespondenta. Abonamentele nu sunt scumpe si au un rol de filtru. Barbatii care nu isi permit sau nu accepta sa plateasca un mic abonament, ori cauta aventuri, ori sunt someri, ori sunt zgarciti, ori se inscriu din curiozitate, ori nu sunt hotarati sa caute o relatie serioasa.

Cum pot contacta membrii inscrisi ?

Membrii siteului pot fi contactati prin mesaje private pe site, apasand, sub fotografia principala a fiecarui profil, pe butonul Trimite mesaj. Membrii conectati pot fi contactati si pe Chat. Membrii care platesc un abonament,(in special cei care au schitat un abonament de servicii personalizate, pot solicita conditionat numare de telefon sau adrese de email ale unor membri. Agentia Cupidon poate interveni punctual, poate a contacta respectivele femei sau barbati si le poate solicita acordul expres al transmiterii numerelor lor de telefon catre anumiti membri abonati care le-au solicitat, in vederea punerii in contact, exclusiv pentru o relatie serioasa. Din respect si confidentialitate pentru membrii inscrisi, pe site-ul nostru nu vom afisa niciodata public, din oficiu, numere de telefon de la femei sau de la barbati. Daca totusi, anumiti membri abonati doresc sa adauge numerele lor de telefon in rubrica "Prezentarea mea", acestia isi asuma intreaga responsabilitate.

Acest site de matrimoniale este gratuit sau cu plata ?

Inscrierea pe site sunt gratuite. Doamnele beneficiaza temporar de acces gratuit la serviciul de corespondenta online - mesaje private. Serviciile personalizate sunt cu plata atat pentru doamne cat si pentru domni. Barbatii care nu au achitat nici o formula tarifara sunt intaii redirectionati catre rubrica abonamente.

Doresc sa sterg profilul de pe acest site de matrimoniale

Te conectezi pe site cu numele de utilizator si parola aleasa la inscriere. Apoi apesi pe Setari sau apesi direct aici Sterge profilul

Doresc sa contactez administratorul site-ului

Pentru intrebari serioase, putem fi contactati intre orele 8-20 prin formularul de contact aici.