Credeti in fantome si strgoi?

Despre dragostea fata de Dumnezeu, aspecte filosofice, morale si spirituale ale dragostei.
Vizitator

Credeti in fantome si strgoi?

Mesaj de Vizitator » 02 Iun 2012, 08:12

Fantomele, strigoii și stafiile sunt creaturi fictive, a căror existență nu este dovedită. Ele nu au corp și se crede că sunt de fapt suflete ale oamenilor care au rămas, după moarte, pe Pământ. Acest lucru s-a întâmplat ori datorită unei morți brutale și a setei de răzbunare, ori din cauză că nu au beneficiat de un ceremonial de înmormântare, deci nu li s-a conferit odihna veșnică.

Voi ce parere aveti? Credeti ca exista?

costea35
Member
Mesaje: 84
Membru din: 02 Iun 2011, 23:40

Re: Credeti in fantome si strgoi?

Mesaj de costea35 » 04 Iun 2012, 00:01

Eu sunt de parere ca aceste aparitii infricosatoare pot fi produsul mintii unor anumiti oameni care au reusit performante cerebrale in materie de lume virtuala ,si in acelasi timp impartasesc si varianta existentei reale si nu fictive a fantomelor .

costea35
Member
Mesaje: 84
Membru din: 02 Iun 2011, 23:40

Re: Credeti in fantome si strgoi?

Mesaj de costea35 » 04 Iun 2012, 00:13

Cunosc un caz real care sustine varianta existentei fantomelor .
In fiecare noapte mergind pe aceiasi ruta cu camionul sau ,unui sofer ii aparea tirziu in noapte in acelasi loc pe sosea un om al carui contur se vedea doar de la briu in sus si care ii facea cu mina .Dupa citeva aparitii stranii ale acestui jumatate om ,soferul inspaimintat isi i-a concediu medical fara sa spuna nimanui nimic ,deoarece se temea ca n-o sa fie crezut sau o sa se creada despre el ca are halucinatii .
Firma angajeaza alt sofer ,care la scurt timp moare in accident in exact acel loc unde aparea noaptea fantoma .Coincidenta ???!!!

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.