Pagina 1 din 1

Evitati escrocii si profilele false pe site-urile matrimoniale

Scris: 27 Mar 2020, 09:16
de Cupidon
De cativa ani întâlnirile s-au mutat în mediul online, dar devine din ce în ce mai greu sa găsești persoane oneste care chiar își doresc sa cunoască pe cineva pentru o adevărată relație de dragoste pe termen lung, cu scop de a se casatori si a forma o familie.

Echipa siteului Cupidon.ro este ingrijorata de amploarea escrocheriilor sentimentale comise de unele persoane rau intentionate.

Cine sunt escrocii sentimentali? Scam-erii sunt persoane care creează profiluri false pe retele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter sau pe diferite site-uri matrimoniale gratuite. Folosesc fotografii atrăgătoare și leagă prietenii online cu potențialele victime. Caută pe internet femei singure sau bărbați recent părăsiți de partenere, adică persoane vulnerabile și sensibile pentru a le insela finaciar sau pentru a la frange inima.

Puteti citi mult despre acest subiect accesand articolul scris de Agentia Cupidon despre: escrocii sentimentali.

Daca ati trait o experienta neplacuta sau cunoasteti cazuri pe acest subiect, puteti reactiona la aceasta postare. Agentia Cupidon doreste sa sensibilizeze si sa atentioneze internautii cu privire la acest fenomen.

Re: Evitati escrocii si profilele false pe site-urile matrimoniale

Scris: 29 Mar 2020, 19:30
de Cupidon
Am creat o pagina care se va actualiza automat cu noi profile suspecte a fi false sau scam. Link: https://www.cupidon.ro/anti-scam