Natura ne ajuta sa fim frumoase

Frumusetea lumii s-a nascut din iubire. Subiecte despre : Ingrijirea corpului, cosmetica, coafuri, machiaj.
Vizitator

Natura ne ajuta sa fim frumoase

Mesaj de Vizitator »

Natura este uimitoare, este cel mai bun medicament spiritual si fizic, este solutia salvatoare in orice situatie. In cosmetica natura este remediul frumusetii, si fiecare planta are proprietati fantastice in a o ocroti si a o evidentia. Dar sa vedem secretele de frumusete ce se acund in plante:

Mar - amesteca o lingura de suc de mere cu o patrime de lingurita de suc de lime. Lasa sa actioneze 20 de minute . Este un tonic excelent pentru combaterea tenului gras.
Morcov - la o patrime de lingurita de suc de morcovi adauga o lingurita de miere topita. Dupa 15 minute inlatura solutia de pe fata cu un tampon de bumbac inmuiat in apa cu putin bicarbonate de sodiu. Elimina asprimea pielii si o face matasoasa.

Pepene verde - Da pe razatoare si stoarce sucul de la un pepene verde. Aplica pe fata si pe gat si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este o lotiune care improspateaza tenul.
Cartofii - Da pe razatoare si stoarce sucul de la un cartof. Aplica pe fata si pe gat si lasa sa actioneze toata noaptea. Dimineata clateste bine cu apa. Albeste si ofera o stralucire aparte pielii.

Rosiile - La o lingura de suc de rosii adauga cateva picaturi de suc de lime. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este foarte eficient pentru a micsora porii prea
largi.
Portocala - toaca intr-o pasta cateva migdale si amesteca bine cu doua linguri de lapte si cu cate o lingura de morcov pasat si suc de portocale. Aplica pasta pe fata si gat si lasa jumatate de ora. Inlatura petele si lasa pielea catifelata.

Varza - da pe razatoare varza si apoi stoarce sucul din ea. Dizolva o patrime de lingurita de drojdie in el si o lingurita de miere. Amesteca bine si aplica pe fata si pe gat. Inlatura solutia cu un tampon de bumbac dupa 15 minute. Aceasta maca va contracara aparitia ridurilor si pielea uscata.

Castravete - da pe razatoare un castravete si stoarce sucul acestuia. Adauga putin suc de lime si apa de trandafiri. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este un tonic ce va imbunatati un ten gras, si va curata porii.
Frunzele de busuioc - amestecate cu o lingura de miere, frunzele de busuioc sunt foarte bune pentru un ten curat. Fa-ti un obicei din a aplica aceasta masca zilnic. Sunt benefice si pentru tratarea bolilor de piele, aplicand o pasta simpla numai din frunze pe zona cu probleme.

Piersicile - curata o piersica bine coapta de coaja si paseaz-o bine. Adauga o lingurita de suc de lime si de suc de rosii. Amesteca bine si aplica pasta pe fata si pe gat si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este un astringent foarte bun.
Frunzele de menta - spala si paseaza cateva frunze de menta proaspete si aplica pasta pe fata seara inainte de culcare. Astfel vei scapa de cosuri si alte pete ale tenului.

Frunzele de ceai - ramasitele frunzelor de la ceai sunt minunate pentru prevenirea caderea parului si ofera acestuia stralucire si suplete. Pune frunzele intr-un vas cu apa si fierbe-le timp de 15 minute. Foloseste apa pentru a spala parul. Daca mai adaugi si suc de lime va fi curatat mai bine. Poti folosi frunzele si pentru a elimina oboseala ochilor. Piseaza putina gheata si amesteca gheata cu frunzele de ceai. Pune-le intr-un saculet de bumbac si lasa pe ochi timp de 10 minute.

Frunzele de laptuca - fa o pasta din cateva frunze de laptuca, de trandafir si cateva picaturi de suc de lime. Aplica pasta pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Contracareaza eficient tenul prea gras.
Frunzele de telina - fierbe cateva frunze in apa, strecoara si amesteca infuzia cu o lingura de otet. Clateste parul cu aceasta solutie si vei fi uimita de efectele sale de curatare.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.