IUBIREA- sentiment frumos care iti infrumuseteaza viata

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Vizitator

IUBIREA- sentiment frumos care iti infrumuseteaza viata

Mesaj de Vizitator »


Buna.
Hai sa discutam despre iubire. Dupa parerea voastra ce este iubirea? Sentimentul frumos din viata noastra care ne infrumuseteaza fiecare zi sau ceva inutil? Zilele trecute o profesoara a afirmat ca iubirea, dupa parerea ei, este un lucru care ingreuneaza viata unei persoane.Sunteti de acord? Eu NU! Dar despre " Iubirea este un lucru gingas ce se sfarma daca o atingi cu indemnuri grabite! de Liviu Rebreanu ce puteti spune?
razvan_flaviu
New member
Mesaje: 5
Membru din: 05 Feb 2013, 09:33

Re: IUBIREA- sentiment frumos care iti infrumuseteaza viata

Mesaj de razvan_flaviu »

Buna,

Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca profesoara respectiva a suferit una sau mai multe deceptii din dragoste. Si eu am suferit, dar asta nu m-a impiedicat sa merg mai departe, iar in momentul de fata sunt in cautarea unei noi iubiri. Poate de data aceasta chiar voi gasi pe cineva care sa imi impartaseasca sentimentele in egala masura. :)

Este adevarat ce ai spus. Iubirea chiar scoate tot ce e mai bun din oameni, numai ca deseori ajunge sa fie precum un drog, iar daca se intampla sa ramai fara ea, intri in sevraj. Spun asta, pentru ca mi s-a intamplat.

In ceea ce priveste afirmatia lui Liviu Rebreanu, pot spune ca sunt de acord cu el in proportie de 80%. Este adevarat ca nu e bine sa grabesti lucrurile intr-o relatie, dar nici nu trebuie sa asteptam prea mult, pentru ca riscam ca persoana iubita sa zboare precum o pana in vant. Trebuie sa existe un echilibru, ca peste tot.

Personal, eu cred in iubirea absoluta, in care loialitatea, sinceritatea si pasiunea sunt maxime.
Din pacate, lumea din ziua de azi nu mai apreciaza iubirea, ci posesiunea. Toti vor sa aiba, toti vor sa detina, toti vor sa intretina. Nu mai exista apreciere bazata pe ceea ce ESTE omul, ci pe ceea ce ARE omul.

Azi iubesti pe cineva si esti in rai, iar daca maine pleaca de langa tine, ajungi in iad. Probabil ca la acest lucru a facut referire profesoara respectiva. Iubirea este un lucru sublim, dar se poate transforma prin lipsa ei in cel mai teribil cosmar.

Te astept sa mai discutam pe aceasta tema sau pe orice alta tema cu mare placere.

Iti doresc sa ai parte de o seara minunata. :)
gabrielamatasel
New member
Mesaje: 1
Membru din: 09 Mar 2013, 19:16

Re: IUBIREA- sentiment frumos care iti infrumuseteaza viata

Mesaj de gabrielamatasel »

Eu consider ca iubirea este frumoasa ,partea urita nu cred ca face parte din iubire ...e ca si cum iubirea se transforma in altceva ,orice dar nu iubire .Cred ca de multe ori facem confuzie ,nu mai stim nici noi ce mai simtim daca e sau nu iubire ,oricum iubirea ar trebui sa fie ceva pozitiv ,ceva frumos ,sublim ,un sentiment intens si tot ce este negativ si urit pe linga iubire sint doar false impresii ca e iubirea
mady21
New member
Mesaje: 2
Membru din: 31 Aug 2014, 09:55
Localitate: Lipova,Bacau.
Contact:

Re: IUBIREA- sentiment frumos care iti infrumuseteaza viata

Mesaj de mady21 »

Iubirea,este cel mai frumos sentiment din univers.Este cea mai puternica arma din galaxie.Atunci cand doua persoane,se iubesc una pe cealalta,si sunt alaturi mereu unu langa altu ,fie zi sau noapte si,isi impartasesc necazurile,si bucuriile impreuna,atunci iubirea dintre ei e adevarata.Numai asa vor avea o relatie puternica si fericita.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.