Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare ?

Despre dragostea fata de Dumnezeu, aspecte filosofice, morale si spirituale ale dragostei.
iubire
Site Admin
Mesaje: 733
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52

Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare ?

Mesaj de iubire » 06 Iun 2010, 16:26

Obisnuiesti sa te razbuni pe cei care iti fac rau ? Esti razbunator, razbunatoare ? Credinta crestina promoveaza ideea iubirii aproapelui. Mai mult, spre deosebire de alte credinte, ea cere si iubirea dusmanilor ?

Fie ca esti de religie crestina sau nu, as vrea sa te intreb : Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare ?

Vizitator

Re: Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare

Mesaj de Vizitator » 18 Aug 2010, 20:50

razbunare ?

Nu avem voie sa fim razbunatori,ca buni crestini trebuie sa avem rabdare unii cu altii ,sa ne iubim ca fratii ,fiindca suntem facuti dupa chipul si asemanarea DOMNULUI.
Razbunarea vine de la ispitele ingerului negru(diavolul),iar noi trebuie sa constientizam ca bunul
Dumnezeu este cu noi pretutindeni si in orice clipa,el nu ne v-a parasi fiindca sufletul nostru ii apartine ,atat in lumea asta cat si in cea viitoare.
Nu trebuie sa ne razbunam sa lasam pe bunul Dumnezeu sa judece orice pricina,numai el poate face judecata cea mai corecta,nu v-a veni prea repede si nici prea tarziu.
Pentru a trece peste ispite,nervi care se controleaza mai greu,sunt rugaciuni care ne ajuta sa trecem peste,sunt scurte si la indemana oricui.
DOAMNE AJUTA
DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTENE PE NOI
PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU MILUIESTENE PRE NOI
DOAMNE MILUIESTE
Sa-l rugam impreuna in sfintele duminici ,sa ne ajute .sa ne lumineze,sa nu judecam pe nimeni dintre fratii si surorile noastre.
Sa fiti iubiti
mari52

mihi
Member
Mesaje: 61
Membru din: 26 Aug 2010, 13:58

Re: Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare

Mesaj de mihi » 01 Sep 2010, 18:05

In principiu sunt o persoana pacifista. Rautatea se cuibareste adesea si in sufletul meu. E o componenta a fiintei umane. Ea reprezinta raspunsul unor fapte negative care n-i se poat intampla.

Personal, incerc sa-mi modelez aceasta trasatura incercand sa nu dramatizez lucrurile. E dificil, dar asta incerc sa fac. De multe ori ma supar dar imi trece repede. Nu port ura in suflet, ea m-i l-ar deteriora. Nu sunt perfect pentru ca sunt om.

Iubiti-va mult!

Vizitator

Re: Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare

Mesaj de Vizitator » 01 Iun 2012, 18:43

Nu sunt un om razbunator pentru ca roata se invarteste si groapa care ai sapat-o pentru cineva, la un moment dat vei cadea tu in ea.

Scrie răspuns