Relatiile deschise

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Donna
Member
Mesaje: 24
Membru din: 11 Mar 2015, 08:14
Localitate: Constanta

Relatiile deschise

Mesaj de Donna » 11 Mar 2015, 08:55

Exista mai multe optiuni de bifat in profilul contului fiecaruia printre care si "relatie deschisa".
Ma intreb, exista asa ceva sau e modul membrilor de a spune ca sunt dispusi sa-l insele pe cel la care se intorc acasa? Ma gandesc doar ce ar zice partenerul de viata afland despre celalalt ca e dispus la hata-hata si prin "sat". Mi-e greu sa cred intr-o astfel de relatie si mi-e si mai greu sa cred in existenta lor. Si apoi poate ca barbatilor le e mai usor sa zica: sunt dispus sa fac sex cu tine dar trebuie sa intelegi ca nu sunt dispus sa-mi las sotia. Iar sotia sta cuminte acasa si-l asteapta nestiind de fapt ca sedintele/intalnirile cu baietii sunt de fapt altceva. Am intalnit de-a lungul vietii familii care sustineau ca asta e secretul pentru o casnicie de durata. Insa ma gandesc ca pentru asta trebuie sa renunti la minimul acceptabil de gelozie, la siguranta si stabilitatea emotionala pe care ti le ofera o casnicie.
Voi ce ziceti? E posibil ca intr-o familie, fiecare sa-si ia libertatea de a face sex si cu alte persoane dar totusi sa se iubeasca suficient de mult incat sa ramana o familie si sa pozeze in familia fericita in fata cunoscutilor? Sa fie asta secretul casniciilor longevive?

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.