Socializarea in mediul virtual cu barbatul “fatal”

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Avatar utilizator
Donna
Member
Mesaje: 24
Membru din: 11 Mar 2015, 08:14
Localitate: Constanta

Socializarea in mediul virtual cu barbatul “fatal”

Mesaj de Donna »

In primul rand ar trebui mirositi de la o posta pentru ca incep cu diverse texte de 2 lei. Asadar daca nimeresti un specimen de asta pe vreun site de socializare/matrimoniale care incepe sa te vrajeasca cu aceeasi placa obosita si zgariata si de prost gust si se prinde ceva de tine ca fatuca, asta nu poate insemna altceva decat ca ori ai 16 ani, ori e el foarte versat de tu, nici la 30 ani nu-ti dai seama cu cine ai de-a face. Mediul virtual, implicit socializarea virtuala e plina de capcane pe care e bine sa le stii pentru ca mai devreme sau mai tarziu ti se poate intampla chiar tie.
Cum recunosti asa zisul barbat fatal? Pai nimic mai simplu: in faza incipienta te lauda pentru performantele tale de parca te-ar cunoaste de ceva mai multa vreme, vorbeste/scrie frumos la adresa ta, pare ca te respecta (nu-ti fa prea multe iluzii), e dispus sa te asculte indifferent de cat de penibila i se pare povestea ta, vrea sa stie absolute tot ce misca in locul unde te-a gasit din “intamplare”, cine cu cine vorbeste mai mult, care sunt bisericutele daca ele exista, iti da dreptate chiar si in cazurile in care tu esti absolute convinsa ca ai gresit, insa el iti cauta scuze. Mai e o categorie care nu lipseste de pe nici un site de socializare: travestitul care face pe duduia neprihanita si care isi atrage adepte din randul fetelor neversate sau a celor mature care se afla intr-un moment de cumpana sau divortatele care sunt mai vulnerabile decat toate celelalte, ca apoi sa revina la sexul cu care l-a inzestrat natura si sa foloseasca toate informatiile impotriva ta in cazul unui refuz, conform principiului: n-am bramburit-o eu, insa altul nici sa nu se mai gandeasca la ea. Tocmai pentru ca el nu intelege ca daca tu ai intrat pe un site de socializare, nu vrei decat sa socializezi!

Nu te invinovati prea mult, el este singurul de vina pentru raspunsul tau negativ. Insa el prin natura lui, nu poate accepta un refuz, asa ca devine din ce in ce mai agasant si insistent , crezand in creierul lui cat o aluna ca tu vrei sa joci dur, in cea mai mare parte pentru ca el se crede de nerefuzat.
Pentru multe specimene de genul asta, socializarea virtuala le ofera sansa de a spune, de a face lucruri care nu le sunt proprii in viata reala. Ei aici, in mediul virtual se distreaza cu nervii celorlalti, joaca roluri diferite doar pentru ca viata lor sociala e stearsa si lipsita de semnificatie.
Socializarea virtuala are riscurile ei dar are si momente frumoase daca stii sa faci diferenta. Se pot intampla si lucruri placute pe un site de socializare: poti vorbi liber despre tot ce te “doare” sau tot ce nu poti vorbi cu cei care iti calca pragul, iti poti face prieteni virtuali mai pretiosi, ca sa spun asa, prin faptul ca nu-i intereseaza cardurile tale. Ei vor fi mereu acolo cand vei avea nevoie de ei, neconditionat. Da, stiu...intr-o lume perfecta ai o viata sociala plina in care se intampla lucrul asta. Insa in lumea noastra, a celor mai multi dintre noi, socializarea virtuala pe asta se bazeaza: pe prietenii virtuali, pe respect reciproc si pe intelegere, pentru ca nimic pe lumea asta nu apropie mai mult decat oamenii care trec prin aproape aceleasi necazuri sau suturi ale vietii iar siteurile de socializare sunt un mediu bun pentru a dezvolta prietenii virtual care se pot extinde intr-un final si in viata reala daca scopurile sunt aceleasi.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.