Evitati escrocii si profilele false pe site-urile matrimoniale

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Evitati escrocii si profilele false pe site-urile matrimoniale

Mesaj de Cupidon »

De cativa ani întâlnirile s-au mutat în mediul online, dar devine din ce în ce mai greu sa găsești persoane oneste care chiar își doresc sa cunoască pe cineva pentru o adevărată relație de dragoste pe termen lung, cu scop de a se casatori si a forma o familie.

Echipa siteului Cupidon.ro este ingrijorata de amploarea escrocheriilor sentimentale comise de unele persoane rau intentionate.

Cine sunt escrocii sentimentali? Scam-erii sunt persoane care creează profiluri false pe retele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter sau pe diferite site-uri matrimoniale gratuite. Folosesc fotografii atrăgătoare și leagă prietenii online cu potențialele victime. Caută pe internet femei singure sau bărbați recent părăsiți de partenere, adică persoane vulnerabile și sensibile pentru a le insela finaciar sau pentru a la frange inima.

Puteti citi mult despre acest subiect accesand articolul scris de Agentia Cupidon despre: escrocii sentimentali.

Daca ati trait o experienta neplacuta sau cunoasteti cazuri pe acest subiect, puteti reactiona la aceasta postare. Agentia Cupidon doreste sa sensibilizeze si sa atentioneze internautii cu privire la acest fenomen.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Evitati escrocii si profilele false pe site-urile matrimoniale

Mesaj de Cupidon »

Am creat o pagina care se va actualiza automat cu noi profile suspecte a fi false sau scam. Link: https://www.cupidon.ro/anti-scam
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.