Ai grija de tine si vei fi fericita in dragoste

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ai grija de tine si vei fi fericita in dragoste

Mesaj de Cupidon »

Daca vrei sa atragi frumusete, dragoste si bogatie in viata ta, atunci trebuie sa-ti daruiesti tie toate acestea pentru inceput. Daca vrei ca cineva sa fie generos cu tine, trebuie sa fii generoasa cu tine si cu ceilalti. Daca vrei ca cineva sa investeasca in afacerea ta, trebuie ca si tu la randul tau sa investesti in serviciile altora. Daca iti doresti un barbat care sa-si petreaca timpul cu tine, intai trebuie sa-ti faci timp pentru tine si pentru el. Acestea sunt reguli de aur pe care daca nu le urmam nu vom obtine rezultatele pe care ni le dorim.

1. Invata sa spui NU-Nu-ti mai face atatea griji in legatura cu sentimentele altora. Acorda-ti atentie tie si corpului tau; daca esti coplesita si nu ai timp sa-i faci o favoare unui prieten, refuza-l. Daca el sau ea este un prieten adevarat, va intelege.

2. Inchide-ti telefonul-Doar pentru cateva ore, o zi sau poate chiar un weekend intreg. Acorda-ti o pauza de la telefoanele si mesajele de “urgenta”. Lumea se poate descurca si fara tine cateva ore.

3. Creaza-ti un playlist de diva-Creaza-ti un playlist extraordinar pentru MP3-ul tau, conecteaza-l la niste boxe si simte-te bine. Alearga prin casa cantand de parca ai fi un star. Muzica e unul din cele mai bune leacuri pentru o inima ranita.

4. Dormi- nu lucra tot weekendul. Ai nevoie de odihna. E grozav sa ai parte de o pauza din cand in cand.

5. Urmareste o comedie- Nimic nu-ti mentine trupul, inima, mintea si sufletul mai tinere decat rasul. 20 de minute de comedie pe zi pot face minuni.

6. Elimina aglomeratia- Nu atragi barbati ideali in viata ta? Viata ta amoroasa scartaie? Ai vrea sa atragi mai multi bani? Succesul si bogatia sunt atrase de un mediu curat. Doneaza imbracamintea veche, organizeaza-ti biroul si fa curatenie in camara.

7. Aprinde lumanari parfumate- E foarte relaxant sa aprinzi lumanari in fiecare zi. Ele contribuie la eliminarea stresului, iti imbunatatesc starea de spirit si te relaxeaza.

8. Du-te la un masaj- Macar o data pe luna programeaza-ti un masaj la spa-ul tau favorit. Simte cum tensiunea unei saptamani incarcate dispare si muschii tai se relaxeaza.

9. Mediteaza- Incepe-ti ziua meditand. Nu e nimic mai inviorator decat sa te concentrezi pe tine insati. Iti poti crea un sanctuar chiar la tine acasa.

10. Inchide electronicele- Inchide-ti laptopul, scoate-ti televizorul din priza; acorda-ti cateva zile departe de toate lucrurile care te incarca mental si emotional. Iti garantez ca te vei simti mai vioaie si mai concentrata dupa.

11. Pastreaza un jurnal- Una din cele mai relaxante activitati e sa pastrezi un jurnal cu gandurile si experientele tale de zi cu zi. Astfel poti elibera stresul acumulat intr-o zi de lucru si sa-ti refulezi emotiile puternice.

Daca urmezi acesti pasi, vei observa cum viata si starea ta de spirit se vor imbunatati, iar o viata sanatoasa si fericita va atrage si mai multa fericire si chiar si barbatul ideal la care visezi.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.