Ce nu stim despre barbati?

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ce nu stim despre barbati?

Mesaj de Cupidon »

Doamnelor, suntem cu totii oameni, dar asemanarile se opresc aici.

De cate ori ai auzit de la un tip care a fost recent parasit de prietena sa, ca nu avea idee ca relatia lor avea probleme? De multe ori, nu? Ei bine, exista o explicatie la acest fenomen. Ideea principala este ca barbatii si femeile tind sa priveasca o relatie din unghiuri diametral opuse. Acest lucru nu inseamna ca barbatul si femeia nu pot relationa si nici ca nu au posibilitatea de a construi o relatie exceptionala. Inseamna doar ca atat barbatii cat si femeile ar trebui sa se cunoasca mai bine inainte de a incerca orice fel de imbunatatire. In acest articol incercam sa iti oferim cateva indicii despre cum functioneaza mintea barbatilor in materie de relatie si ce anume putem face in acest sens.

1.Barbatii nu sunt fiinte chiar atat de complicate

Probabil ai descoperit asta deja, de una singura, dar noi vrem sa ne asiguram ca iti aduci aminte. Desigur, au si ei fatetele lor si mastile bune pentru orice ocazie, dar in general ei functioneaza pe ideea “sunt exact ceea ce vezi”. Barbatii sunt deschisi si spun lucrurilor pe nume, mai ales intre ei. Ei nu sunt prea des confuzi in ceea ce privesc sentimetele lor si daca simt ca au probleme in relatie, ei vorbesc despre asta. Daca nu vorbesc despre nimic negativ, poti linistita sa consideri ca sunt multumiti de orice se intampla in viata lor. Pe langa asta, o lenjerie sexy este intotdeauna o carte buna de jucat pentru a-i face fericiti.

2. Barbatii au un deficit de atentie

De cele mai multe ori avem fantezii conform carora barbatii observa acele detalii minuscule din relatia noastra sau din ceea ce ne inconjoara, dar adevarul e ca majoritatea barbatilor abia reusesc sa observe imaginea de ansamblu. Prin urmare atunci cand iubitul tau iti aduce un buchet de flori doar pentru ca in urma cu o zi te-ai uitat cu jind intr-o florarie, probabil il privesti ca fiind un gest neinsemnat dar frumos, cand de fapt pentru el este o chestiune extrem de importanta.

3. Barbatii nu sunt cititori de ganduri

Barbatii sunt mereu dezorientati de despartirile venite din senin, fara niciun avertisment sau explicatie. Si acest lucru este firesc avand in vedere ca femeile presupun ca acestia stiu despre ce este vorba fara sa fie nevoie sa discute despre asta. Femeile sunt mai dramatice, mai sentimentale, in timp ce barbatii se bazeaza pe fapte concrete, chiar si intr-o relatie. Cand un barbat are probleme intr-o relatie si ia in considerare ideea despartirii, de obicei vorbeste despre asta si discuta problema, pe cand femeile isi aduna rapid lucrurile convinse ca barbatul o sa inteleaga motivul din spatele despartirii, ca il intuieste. Ei bine, nu, barbatii nu intuiesc si nu citesc gandurile la fel cum o fac femeile.

Deci ce e de facut?

Un punct de pornire potrivit ar fi sa incercam sa fim constiente de diferentele dintre barbati si femei. Pentru o relatie fericita incearca sa te comporti cu iubitul tau cat se poate de deschis si ‘pe fata’ deoarece altfel, sunt slabe sanse ca el sa iti inteleaga dorintele sau nemultumirile in mod telepatic.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.