Descopera iubirea de sine

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Descopera iubirea de sine

Mesaj de Cupidon »

Simti uneori ca ai o zi proasta si renunti sa te zbati pentru orice nu merge asa cum ti-ai planuit? E usor sa-ti spui ca faci totul cum trebuie la lucru, cu prietenii sau cu partenerul tau, dar totusi, ce pare sa nu functioneze? In loc sa renunti, poti alunga dezamagirea daca gasesti micile bucurii ale vietii. Iata cateva sfaturi pentru o viata mai fericita:

1. Ai auzit de nenumarate ori cat de important e sa tragi aer in piept insa nu multa lume ia acest sfat in serios. Personal, am incercat aceasta metoda ori de cate ori trec printr-un moment mai delicat, agitat sau atunci cand de exemplu sunt criticata, trag aer adanc in piept si imediat simt ca problemele se departeaza de mine. Daca aceste ganduri negative se intorc, repet acelasi procedeu si ma relaxez din nou. Daca ajungi sa respiri adanc de aproximatviv 16 ori pe zi, vei realiza ca te simti mai bine. Poti cauta pe Internet informatii despre exercitiile de respiratie.

2. Fie ca e vorba de muzica rock ’n roll, blues, jazz sau meditativa, orice ai asculta, chiar si pentru zece minute e un exercitiu relaxant care te elibereaza de stres. Daca te afli intr-un loc in care oamenii s-ar putea uita insistent la tine, trebuie doar sa-ti pui niste casti. De asemenea poti lua o foaie de hartie si sa desenezi ceva pentru a te destinde, iar apoi sa reincepi lucrul mai eficienta ca inainte.

3. Un somn scurt de 15 minute sau chiar si o pauza de 5 minute in care asculti muzica, iti va aduce o stare de liniste si relaxare. Mai ales daca ai o zis stresanta, acorda-ti una-doua pauze pentru a te destinde pe o canapea.

4. Consuma niste gustari sanatoase precum un mar sau o portocala, ori un shake de fructe si legume. Acestea te vor inviora si iti vor da o stare de buna dispozitie.

5. Fa o intelegere cu tine insati pentru a fi mai organizata; sterge mail-urile inutile si rezolva-ti problemele, fie ele si de ordin sentimental. Acorda-ti 15-30 de minute in fiecare zi pentru a citi o carte, a te uita la televizor sau a participa la un curs de yoga ori aerobic. A-ti lua pauze din cand in cand este un lucru sanatos, chiar daca stai doar cateva minute pe o banca in parc sau in curte.

6. Scoate-ti albumele cu fotografii si retraieste momentele care te-au facut fericita. Iti vei aduce aminte de toate calatoriile alaturi de oameni dragi si cat de norocoasa esti sa ai parte de asemenea experiente. In timp ce rememorezi acele momente poate vei avea inspiratia de a-ti planifica o noua vacanta pentru a-ti mari albumul.

7. Fii curioasa. In loc sa afirmi ca esti fericita, intreaba-te ce anume te face fericita si cladeste anticipatia atunci cand planifici sa experimentezi ceva nou. Astfel vei astepta nerabdatoare sa te bucuri de ceea ce te asteapta.

Daca ai incercat sa faci toate aceste lucruri si inca te simti deprimata, trebuie sa stii ca nu e foarte usor sa treci peste starea de letargie. E nevoie de vointa si disponibilitate pentru ca in timp sa-ti schimbi stilul de viata si sa devii o persoana mai fericita si recunoscatoare pentru ceea ce are.

Intotdeauna poti suna un prieten si sa incepi sa socializezi mai activ pentru a interactiona cu oamenii si a-ti petrece timpul cu ei. Oricine isi poate imbuntatati stilul de viata si perceptia asupra propriei persoane. Trebuie sa inveti sa gandesti pozitiv si sa iti ocupi timpul cu lucruri care-ti fac placere si sa descoperi hobby-uri noi.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Descopera iubirea de sine

Mesaj de Cupidon »

Simte-te bine in pielea ta


Daca vrei sa fii cu adevarat o fata obraznica trebuie sa te simti bine in propria piele. Daca esti capabila sa iti apreciezi corpul si sa te simti confortabila cu modul in care arati inseamna ca ai si incredere de sine, iar fetele obraznice sunt mereu increzatoare.

Exista desigur unele provocari atunci cand vine vorba de a fi capabila sa te simti bine in propriul corp. Portretele nerealiste ale femeilor de pe copertele revistelor sau din alte surse media dau impresia ca toata lumea ar trebui sa aiba un corp perfect pentru a fi frumoasa, dar adevarata frumusete nu este editata in Photoshop. De fapt, indiferent cum arati, intotdeauna este sexy sa fii dezbracata alaturi de iubitul tau.

Daca te-ai simtit jenata in trecut de propriul aspect, fie singura sau alaturi de iubitul tau, e timpul sa iti schimbi atitudinea. Incepe incetul cu incetul. Cand esti acasa incearca sa reduci straturile de imbracaminte pana cand vei ajunge sa stai doar in sutien si lenjerie la care poti renunta atunci cand simti ca ti-e confortabil. Odata ce ai ajuns sa stai dezbracata poti incepe sa faci tot felul de lucruri in costumul Evei. Mananca dezbracata, uita-te la televizor dezbracata sau citeste o carte. Poate ti se va parea ciudat la inceput, dar cu cat vei petrece mai mult timp astfel, cu atat mai bine te vei simti in pielea ta.

Cel mai usor mod de a sparge gheata e de a dormi dezbracata. E grozav sa fii goala printre asternuturi si iti da un sentiment de libertate. Dupa un timp, pijamalele ti se vor parea ca te limiteaza si nu vei mai vrea sa le porti. Bucura-te de senzatiile tactile pe care ti le dau diferite tipuri de asternut.

Atunci cand ti-e frig, flanelul e foarte comfortabil, in timp ce bumbacul pe timpul verii te va racori. Pentru a te simti cu adevarat senzuala si sexy incearca asternuturile din matase sau satin si bucura-te de finetea lor. A dormi dezbracata langa iubitul tau e o adevarata placere si o expresie a intimitatii.

Aminteste-ti ca lumina face totul. O lumina puternica si fluorescenta ar descuraja pe oricine sa-si dea jos hainele. Incearca lumanari, sau si mai bine lumini care se estompeaza si care iti permit sa controlezi nivelul de confort. Le gasesti la orice magazin de utilitati la un pret rezonabil, asa ca profita de ocazie.

In momentul in care ai ajuns sa te simti bine dezbracata in propria casa, e timpul sate bucuri de asta si in alte circumstante. Cand te duci la sala te schimbi in vestiar in fata oamenilor sau cauti un loc in vestiar unde nu sunt alte femei? Poate folosesti o cabina de la baie pentru a te schimba. Multe femei evita sa se dezbrace intr-un vestiar sau la spa daca mai sunt prezenti si alti oameni care le pot vedea.

Daca te regasesti in descriere, e momentul sa incepi sa te dezbraci de fata cu alti oameni pentru a castiga mai multa incredere in tine. Daca ceilalti par sa se simta inconfortabil gandeste-te ca asta e problema oamenilor cu nuditatea si nu a ta si a corpului tau. Diversitatea e frumoasa si chiar daca toate femeile au aceleasi caracteristici, aspectul lor variat ne face speciale.

Odata ce ai facut toate aceste lucruri si te-ai obisnuit cu propria nuditate e momentul sa treci marele test: sa stai dezbracata alaturi de iubitul tau. Ai putea crede ca acest lucru e normal, doar asa fac oamenii sex, dar multi oameni fac tot posibilul sa-si ascunda cat mai mult din corp chiar si de partenerul lor. Unii isi pastreaza o parte din haine in timpul partidei de sex, dar ideea e ca in cazul in care ai avut suficienta incredere sa ajungi cu el in pat, nu ar trebui sa te simti jenata de corpul tau.

Mereu trebuie sa-ti amintesti ca barbatii nu te judeca si nu fac o lista cu defectele tale fizice asa cum ti le imaginezi tu atunci cand stau dezbracati langa tine. Ei sunt multumiti ca au alaturi o femeie dezbracata asa ca nu mai observa nimic altceva. Barbatii adora femeile cu forme si vor sa le vada asa ca mandreste-te. Lasa luminile aprinse. Foloseste lumanari pentru a-i permite sa te vada si in acelasi timp pentru a te bucura de o atmosfera senzuala si romantica.

Daca vrei cu adevarat sa-ti surprinzi iubitul luati micul dejun dezbracati. Fie la masa sau in pat, un mic dejun in pielea goala e cea mai importanta masa a zilei. Adevarul e ca toti ne observam defectele si multi oameni se concentreaza numai pe ele. In loc sa faci si tu asta, ar trebui sa te privesti in oglinda si sa observi ce iti place la corpul tau. E timpul sa iti depasesti temerile de a fi dezbracata si sa alungi negativitatea in ceea ce iti priveste corpul. Poti alege sa iti iubesti sau sa iti urasti corpul, dar este singurul pe care il ai asa ca incearca sa-i vezi doar partile pozitive. Nu mai cauta scuze si dezbraca-te cu incredere!
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.