Grupuri de Matrimoniale Femei si Barbati pe Facebook

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Grupuri de Matrimoniale Femei si Barbati pe Facebook

Mesaj de Cupidon »

Singuratatea este o problema. Femei si barbati singuri din Romania cauta iubirea pe Facebook in asa zisele grupuri de matrimoniale care au zeci de mii de membri.

Am facut o analiza si am discutat cu multe femei si barbati, membri inscrisi pe acele grupuri matrimoniale sa vedem daca cineva si-a gasit sufletul pereche pe Facebook.

Pozele doamnelor si domnisoarelor din grupurile matrimoniale de pe facebook sunt copiate de pe internet si adaugate de administratori. Barbatii singuri adauga comentqarii cu numere de telefon exprimandu-si interesul de a face cunostinta cu respectivele fete / femei. Evident, fiind poze adaugate de moderatorii ori administratorii grupurilor matrimoniale, nu vor primi niciun raspuns. :cry:

Am scris un articol aici apropo despre motivele pentru care ar fi bine sa eviti grupurile matrimoniale de pe Facebook.

Am tras o conculzie: Grupurile matrimoniale pe Facebook sunt o pierdere de timp.

Tu ai fost inscris intr-un asemenea grup online pe Facebook ?
Ce parere ai ?
Ne poti impartasi experienta ta aici pe Forum ?
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.