Dating, relații serioase și căsătorii - Agentia Antoinette

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Cupidon
Site Admin
Articole: 290

Dating, relații serioase și căsătorii - Agentia Antoinette

Articol de Cupidon »

Siguranță
Suntem una dintre cele mai sigure agenții de matrimoniale din Romania. Toate informațiile afișate în profilele utilizatorilor sunt verificate manual, iar pozele sunt 100% reale. Întâlnirile se desfășoară întotdeauna într-un cadru sigur și sub o îndrumare atentă.

Confidențialitate
Nu este obligatoriu să ai un profil vizibil în mod public, iar cand vei dorii să te retragi datele tale vor fi eliminate complet. Tu deții controlul total asupra modului în care dorești să colaborezi și să beneficiezi de serviciile agenției.

Experiență
Vei primi consultanță și ajutor specializat, bazate pe o experiență de peste 25 ani în formarea cuplurilor. Peste 1500 de familii fericite s-au format astfel.

Relații serioase
Obiectivul principal al agenției a fost mereu acela de a ajuta oamenii singuri să se găsească. Dacă ești în căutarea unui partener stabil, alături de care să construiești o relație serioasă, orientată spre căsătorie, atunci te afli în locul potrivit!

Înțelegere și dedicare
Considerăm că înțelegerea nevoilor tale este esențială pentru success. Înainte de orice demers avem o discuție sinceră cu fiecare persoană în parte. Nu folosim algoritmi informatici și alte metode artificiale pentru stabilirea compatibilității de cuplu.

Gratuit și fără obligații ascunse
Absolut toate doamnele și domnișoarele beneficiază de consultanță gratuită pe tot parcursul colaborării. Cerem doar seriozitate și disponibiliate din partea dumneavoastră, în rest nu există costuri și obligații ascunse!

Cateva dintre mărturiile fetelor care s-au cuplat de-a lungul anilor cu ajutorul agenției mele.

Violeta și Rolf
„Îți sunt datoare cu un răspuns: între timp m-am întâlnit cu Rolf de mai multe ori. Este într-adevăr un bărbat deosebit, atent, atrăgător, galant și cu intenții serioase. Avem și planuri de viitor. Îți mulțumim încă odată foarte mult pentru stăruința ta de a ne cupla. A fost cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat în viață. Nu aș fi putut crede vreodată.”

Simina și Thomas
„Sunt sigură că primești de la multă lume aprecieri pentru munca ta deosebită. Și eu sunt una din acelea care la început a fost nesigură, apoi entuziasmată și mai apoi convinsă de angajamentul și dăruirea ta. Cine vine la tine, nu vine la o firmă ci la o persoană cu multă experiență și bunătate care se vede că-și găsește fericirea ajutând mai ales pe alții să fie fericiți.”

Flori și Peter
„Am crezut că nu o să mai întâlnesc niciodată pe cineva și pentru mine până în aceea zi când prietena mea mi-a făcut cunoștință cu tine. Ai fost foarte drăguță și mi-ai zis de Peter care tocmai era în Arad. Nu știam ce să zic… și pentru că a doua zi, sâmbătă, nu aveam nici un program, am acceptat să-l întâlnesc pentru o oră la o cafea. S-au făcut 6 ore de la prima întâlnire.”

Pregătește-te din timp și nu pierde ocazia deosebită să-ți întâlnești jumătatea! Inscrie-te la matrimoniale Cupidon.ro

*** Pagina in memoria activitatii de matchmaker a doamnei Antoinette Hambitzer

Stimata doamna sau domnisoara,

Incepand din februarie 2011 organizez periodic, in Bucuresti, petreceri pentru cunoastere si socializare cu scopul de a forma noi cupluri in vederea casatoriei.

Pentru a ajunge la succese (acesta fiind obiectivul agentiei matrimoniale pe care o conduc) in urma experientei mele de peste 25 de ani (din 1993), am constatat ca nu intalnirile virtuale (prin Skype sau retele sociale) sunt cele care dau rezultate ci NUMAI intalnirile FATA IN FATA! Doar asa se poate cunoaste in scurt timp daca exista intre doua persoane: simpatie, „chimie”, interese commune, sentimentul ca se cunosc de-o viata… pe scurt „ACEL CEVA”! Primele 3 secunde… 3 ore… 3 zile… sunt datatoare de ton pentru o relatie de succes!

De fiecare data ma vor insotii de la 7 pana la 20 de clienti doritori de a cunoaste pe cineva pentru o relatie serioasa cu scop de casatorie, bazata pe iubire. Cand doi se plac si imi confirma FIECARE in parte aceasta, clienti mei NU vor mai dori sa cunoasca si alta fata. Telul NU este de a cunoaste cat mai multe ci de a intensifica si de a aporofunda o „cunostinta” acolo unde exista simpatie!

PETRECERILE DE CUNOAŞTERE ŞI SOCIALIZARE CARE SE VOR ŢINE ÎN 2022:

București, 25-27 martie.
București, 27-29 mai
București, 16-18 septembrie
București, 18-20 noiembrie

Intalnirile, deci venirea mea in zilele mentionate mai sus, vor avea loc intotdeauna fara anunlari sau schimbari!

EU voi veni in Romania cu UNA sau MAI MULTE ZILE inainte si voi ramane tot asa. La fel va fi si cu clientii, acestia vor veni pentru mai multe zile.

Aceasta este cea mai buna ocazie de a intensifica legaturile intre d-voastra si mine (agentia) si totodata de a cunoaste pe cineva potrivit, deci a ajunge la succes.

Doamnele si domnisoarele CARE primesc inainte cu aprox. 10-12 zile de a ajunge eu in Romania un e-mail sau mesaj pe WhatsApp pe care scrie „INVITATIE!” sunt ALESE de mine in mod DEOSEBIT si inseamna ca doresc sa le prezint un client de-al meu care s-ar potrivi si care ma insoteste, sau sa ne cunoastem personal (in caz ca inca nu am avut ocazia) pentru a stabili o viitoare intalnire cu cineva potrivit. DOAR acestea vor primi de la mine personal, banii de drum (tren, microbus, taxi) si le voi plati si cazarea. Fetele care vin din provincie chiar de la sute de km de Bucuresti sunt in mod deosebit alese de mine si aceasta inseamna ca sansele sunt deosebit de bune de a va potrivii cu clientul care ma insoteste — deci va rog veniti neaparat!!!

Confirmati-mi prin e-mail sau WhatsApp prezenta si apoi va voi suna pentru a stabili locul si ora intalnirii.

Fetele care locuiesc departe de capitala (Turda, Cluj, Baia-Mare, Craiova, Bacau, Tg-Mures, Iasi, Suceava, Constantza, Galati etc.) au sanse de a cunoste pe cineva, NUMAI daca constientizeaza ca este necesar sa vina ele in Bucuresti (sansele de a veni un clinet in orasul d-voastra sunt mici). Nu uitati ca pentru a va indeplini un tel sau vis trebuie sa faceti ceva… deci va astept! MAI ALES daca primiti si invitatia mea si aveti totul platit! Fara un mic sacrificiu nu pot exista satisfactii si realizari.

Cuvinte ca si: „am sa incerc”, „sa vad”, „nu va pot spune exact”, „fac tot posibilul”, „nu stiu”… suna la mine ca si o scuza voalata si deci NU. Cine realizeaza ce sanse deosebite are prin agentia mea de a gasi un partner iubitor si pe masura, pentru o viata intr-o tara mai civilizata si cu alte posibilitati de afirmare – si va pune acest lucru in viata ca si prioritate – va intelege si va aprecia sansele oferite de mine si VA VENII! Unde este o dorintza – exista si o cale! Va fi doar o mica chestiune de timp si destin pana la SUCCES!

Pentru acelea dintre d-voastra care NU primesc invitatie si totusi doresc sa ne vedem pentru a ne cunoaste personal, va rog sa tineti cont de perioadele de mai sus si sa ma contactati telefonic la numarul de telefon 0740-800-800 pentru a stabili o intalnire.

De fiecare data va voi face si poze si – oricum – va rog sa veniti frumos imbracate si mai ales PUNCTUALE!

V-ati intrebat vreodata DE CE unele persoane o duc mai bine in viata, au un serviciu mai bine platit, mai multe realizari, un partner pe masura si sunt mai implinite si fericite? Pe scurt – acele persoane care sunt invidiate de altele? Ei bine – acestea au stiut intuitiv sa recunoasca o sansa si s-o foloseasca – au actionat cu ambitie si consecventa si NU au apelat la scuze sau tot amanat. Peste 1000 de fete au stiut sa aprecieze, din 1993 de cand am agentia, aceasta sansa si sunt maritate in vest!

Viata se desfasoara acum si sansele cu adevarat bune VIN RAR – credeti-ma! Sa fi in locul potrivit la momentul potrivit, sa ai „ochii deschisi” si sa nu te lasi influentat de prejudecati si comoditate. Fetelor!… Acestea sunt unele din retetele de success in viata!!!

Inscrie-te la matrimoniale Cupidon.ro si apoi contacteaza-ne pe Whatsapp !
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.