Pentru....iubirea mea..
-
Vizitator
Pentru....iubirea mea..
Buna iubire,dimineata cand m-am trezit ma gandeam la tine...iar cand am iesit din casa,m-am trezit in rai....erau multi fulgi de nea ce imi atingeau fata si parca erai tu,lacrimi amare imi curgeau pe fata....ca in acele momente imi doream sa fiu cu tine;un mic fulg de nea sa asezat in palma mea si ma intrebat de ce plang???avea si el lacrimi in ochii....i-am raspuns cu o tristete in suflet,ca nu sunt langa tine.Micutul si pufosul fulg ma rugat sa nu mai plang si atunci mia spus sa renunt la tine,atunci ochii mei se facuse din ce in ce mai mari si lacrimile nu se mai opreau,l-am intrebat...tu ai renunta la fratiori tai...si nu ai mai fi zapada niciodata,ai renunta la mici copii care te asteapta in fiecare an???Atunci si el avea o tristete in priviri si mi-a raspuns cu un tremurici in vorba....NU...ma bucurat cand am vazut ca si-a dat seama ca iubirea mea nu va muri niciodata pt tine.....si mia promis,ca va incerca sa ajunga la tine si sa iti spuna ce simt eu pt tine,te va asculta cu drag si te va intreba ce simti tu pt mine....dupa va veni inapoi la mine si imi va spune cuvant cu cuvant din tot ce i-ai spus,ca inima mea sa fie fericita si sa devina lacrimile mele mai dulci....
-
viktor17imperial
- Member
- Articole: 20
Re: Pentru....iubirea mea..
Te-am pirdut... hm cred ka te vad undeva departe de mine... kontezi la fel de mult ka alta data, dar de fapt... kred ca ai dreptate, nimik nu e asa kum noi vrem, ci cum vrea domnul.
Te simt dar nu te pot atinge, renask a cita oara in tine... disperat te caut din nou de fiecare data cind te pierd.
Stiu, ca uneori nu sunt demn de tine, tu stii dar nu zici nimik , nu dai sfaturi,..,
Si otusi iar te astept... mi-e dor de tine...
Te simt dar nu te pot atinge, renask a cita oara in tine... disperat te caut din nou de fiecare data cind te pierd.
Stiu, ca uneori nu sunt demn de tine, tu stii dar nu zici nimik , nu dai sfaturi,..,
Si otusi iar te astept... mi-e dor de tine...
Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.